Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

600 milyon mu...?!!

600 milyon mu...?!!

Ortalığa bir haber saldırmışlar neymiş Fatih Özgökçen kongrede yeniden başkanlığa aday olacakmış ve hatırı sayılır bir destek bulmuş bu sayede de yeniden göreve devam edebilecek güce sahip olmanın avantajıyla destek isteyecekmiş..

Haberi dolaştırmak için de taklacı güvercinleri kullanmışlar..!

Bir haftadır dilden dile dolaşan dedikodu o taklacı güvercinler sayesinde bir anda gündeme nasıl da gelebiliyor şaşırmamak lazım aslında..

O taklacı güvercinlerin yaydığı dedikoduya göre hazır olun 6 değil, 60 değil tam tamına 600 milyonluk bir destek bulmuş Fatih Özgökçen..

Desteğin kaynağını da dillendiriyormuş hatta ama şu kadarını söyleyeyim o desteğine güvendiği kendi derdine düşmüş ne olacağı belli değil ama senin de Konyaspor'u düşürdüğün durum belli..!

Hiç de inanılası değil elbet ama buna esasen Konyaspor'un kaderine etki ve hatta hala etki edecek olanlar ne diyecek mesele orada..

Atadıkları ve şimdi atayacakları ile neticede ortada çok ama çok kötü olan gidişatı nasıl düzeltecekler merakla bekliyor tüm Konyalılar..!

Konyaspor geride kalan 12 haftada toplayabildiği 10 puanla 16. sırada 17. Alanya ile aynı puana sahip, 20. ve son sıradaki İstanbulspor ile arasında sadece 5 puan var.

Yani gidişat vahimden de öte bir hal aldı.

Kongre malum 20 Kasım artık nedir ne değildir biran önce ortalığın durulması dedikoduların değil net durumların konuşulması lazım..

Yani net bir aday..!

Bir Ahmet Şan var çabalayan ki Büyükşehir Belediye Başkanı ile de hatta Vali bey ile de görüştü, en azından tavrı net her ne kadar 'ben adayım' demese de derdi Konyaspor..

Zaman Konyaspor aleyhine işlemesin gelin bir an önce artık net bir tavır koyun..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR