Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK PARTİ’NİN VEFASINDA EKSİK Mİ VAR?

AK PARTİ’NİN VEFASINDA EKSİK Mİ VAR?

Ne olur bugün yazımızın bir bölümünde dile getireceğimiz konu için “yine aynı konu, niye arka arkaya yazıyorsun?” diyerek bize kızmayın. Çünkü yazımızın bir bölümünde üzülerek ve tekrardan kaçarak Erbakan Üniversitesi yeni Tıp Fakültesi yolunu bir daha yazmak zorunda kalacağız. Çünkü anladığımız kadarı ile dahası sizlerden gece ve gündüz gelen fotoğraflardan anlıyoruz ki burada iş rayından çıkmış.

Neyse günün yazı konularına izninizle başlayalım.

ÇELEBİ MAHALLESİ SAKİNLERİNİN KORKUSU

Elimizden bir şey gelmese de veya o söz konusu şikayete katılıp katılmasak da biz bizi tanımayan iyi niyetine inandığımız her okurumuzun görüşüne saygı duyuyoruz. Ve bazılarını da yetkililere duyurmak adına köşemize taşıyoruz.

İşte dün bize ulaşan bir not;

“Uğur Bey ne olur bizim sesimize kulak verin. Dün öğleden itibaren akşama kadar Çelebi Mahallesi Arif sokakta yani Mevlana Kültür Merkezi’nin tam karşısındaki sitelerin olduğu yerde, köpek saldırılarından dolayı çocukları okula gönderemez olduk. Genç bir kızımızın koluna saldırdılar ve perişan durumda evine gitti. Bir vatandaş arabasını üzerlerine sürmese belki de kızı parçalayacaklardı. Balkondan fırça atanı mı ararsınız? Pencereden bağıran mı?

Zabıta ekiplerini arıyoruz mesaimiz bitti diye telefonu suratımıza kapatıyorlar ya da cevap vermiyorlar. Bizi kim kurtaracak bu köpeklerden rica ediyoruz bize yardımcı olun!”

…………….

Başıboş köpekler konusu gerçekten üzücü. Belediye yöneticileri bir telefonla bu hayvanları barınaklara topluyorlar. Büyükşehir’in Meram’daki barınağı mükemmel. Bizzat gittim gördüm. Hem de lapa lapa kar yağarken yerde kar don varken bile hayvanlara en iyi şartlarda bakılıyordu. Bu hayvanlar böylesine soğuk havalarda aç kaldıkları için ayrıca sürü psikolojisi ile hareket ettikleri için kaçan ya da korkan insanı hissettikleri zaman saldırganlaşıyorlar.

Biz bir elçi olarak konuyu yetkililere iletiyoruz ve Çelebi Mahallesi sakinlerinin sorununun çözüleceğine de inanıyoruz. Köpeklerin saldırısına uğraşan genç kardeşimize de geçmiş olsun diyoruz.

BÜYÜKŞEHİR’İN ALTERNATİFİ HAZIR

Erbakan Üniversitesi’nin yeni Meram Tıp Fakültesi binasına dört beş defa gittim. Ama ben gittiğim günlerde böyle bir yol kapama olayına rast gelmemiştim.  

Şimdi oranın yolu yani hepimizin hastaneye girip çıktığı yolun bir vatandaşa ait olduğunun öğrenilmesi üzerine vatandaş galiba haklı olduğu için bu yolu her yöntemi kullanarak kapatıyor. 

Bakın dün akşam ve sabah okurlarımızın attığı farklı fotoğraf karelerine bakar mısınız? Yalnız lütfen farklı bakın.foto-1-545.jpgfoto-2-453.jpgfoto-3-316.jpgfoto-4-201.jpg

……….

Gördünüz değil mi? Otomobiller kepçenin altından geçiyorlar.

Tabii bunun bir de Büyükşehir’in ayağını öğrendik.

Meğer Büyükşehir Belediyesi Başkan Uğur İbrahim Altay’ın talimatı ile bu yol kesme olayı yaşanır yaşanmaz Büyükşehir’in müdüründen amirine işçisine kadar alarma geçilmiş ve bu yol kapatma işinin hukuken devam eden davası sonuçlanır sonuçlanmaz durum Büyükşehir’in aleyhine sonuçlandığı takdirde yapılan alternatif yol açılıverecek.

İnanmadınız mı?

Buyurun o zaman Büyükşehir’in gece yarısından sabaha kadar can siper hane çalışıp yaptığı yolun fotoğrafları hem de Konya basınında ilk defa PUSULA farkı ile.  

foto-5-127.jpgfoto-6-081.jpgfoto-7-050.jpgfoto-8-027.jpg

………………..

AK PARTİ’NİN VEFASINDA BİRİLERİ UNUTULMUŞ

AK Parti iki gün önce akşam geleneksel vefa yemeğinde tüm partilileri toplamış. Bu güzel uygulamayı sürdüren Başkan Hasan Angı ve ekibini tebrik ederiz. Ancak yemeğin verileceği gün ve dün bizi arayan bazı partililer partinin kurulacağı zaman ceplerinden en az o günün parası ile eski parayla 100’er milyon lira para vererek ilçe teşkilatlarının klimasından mobilyasına kadar ilçe teşkilatlarını kurduklarını söyleyen birkaç dost bu yemeğe davet edilmediklerini söyleyerek kırgınlıklarını dile getiriyorlardı. Biz kendilerine bu işin geleneksel olarak devam ettiğini ve şu anda top Sayın Angı’nın kucağında gibi görünse de teşkilatın envanterinde bir eksiklik olabileceğini söyledik. Ama bizi yemin verdirerek konuyu yazmalarını istedikleri içinde bu güzel aşa soğuk su katmış olduk. Başta Sayın Başkan Hasan Angı Bey olmak üzere emek verenlerin durumumuzu anlayışla karşılamalarını bekliyoruz. Çünkü gönlü kırgınların da kırgınlıklarını dile getirmiş olduk.  

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak, hiçbir şey bizim değildir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Poşet meselesini memleket meselesi olmaktan kurtardığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR