Efe Şar

Efe Şar

Ayağa Kalk !

Ayağa Kalk !

Galibiyet yazıları yazmak puan kayıpları yaşadığımız maçların yazılarını yazmaktan daha zor geliyor. Galip gelmişsin yani... ne yazabilirsin ki? Sekidika ve Kravets'in kaçırdığı yüzde yüz gollerden mi bahsedelim şimdi? 
Ya da Alanyaspor oyuncularının bir türlü ayakta kalamadıklarından mı ? Kötü niyetli Salih  Uçan ve Tzavellas'a da değinmesek olmaz. Ama ayakta kalan ve mücadele eden Konyaspor'dan bahsetmek daha güzel. 

Öncelikle bu hafta kadro tercihinden dolayı İlhan hocayı tebrik etmek gerek. Bütücü'nün 11'de artık yer alması gerekiyordu.  Yaptığı asistle de bunun hakkını verdi. Asist dışında sahada pek varlık gösteremese de skora katkısı benim için yeterli.
Kadro tercihinde çevremizdeki eleştirileri okurken hep Sekidika ismi geçiyor. Ben Sekidika'nın 11de olmasından yanayım. Sahada önemli bir rolü olduğunu ve standart bir futbolunun olduğunu düşünüyorum.  Bu maç özelinde Sekidika 2 başarılı top çalma ve  2 isabetli şutuyla maç boyu gizli performans göstermiş olduğunu verilerle gördük. Yerine düşünülen Levan, oyunun içinde pek varlığını gösteremiyor. Bana göre bu kadro uyumunun dışında kalıyor. 

Kasımpaşa ve Başakşehir maçlarında üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor yine öne geçtiği Alanya maçında da korkuttu. Üst üste kaçan goller de olunca ister istemez hepimiz galibiyetin elden gideceğini düşündük. Ama Alanyaspor rakibe gol atmak yerine kendini yere atmayı tercih edince sahadan galibiyetle ayrıldık. Bu 3 puanın ekstra bir puan olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimizi yenmenin daha kıymetli olduğu dönemlere giriyoruz. Önümüzdeki 3 hafta çok kritik haftalar olacağını ve ligde kaderimizi belirleyecek maçlara girdiğimizi ifade etmek istiyorum.  Erzurumspor, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarına milli maç arası fırsatını değerlendirerek minimum puan kaybıyla atlatmamız gerektiğini düşünüyorum. 

Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR