Efe Şar

Efe Şar

Haydi maça haydi!

Haydi maça haydi!

Ne duruyorsun kardeşim...
Ne bekliyorsun güzel abim...
Ablalarım, Bacılarım sözlerim hepinize, bu şehirde yaşayan herkese...
Konyalısına, Sivaslısına, Ankaralısına...
Şu şehirde ekmek yiyen, bu şehirde nefes alan herkese. Futboldan hiç zevk almayana bile.
Anadolunun hükümdarı Konyaspor'umuza artık tribünlerde destek vermenin zamanı geldi. Yönetimi teknik heyeti ve oyuncuları bu sezon bu zamana kadar ellerinden geleni yaptılar, ama artık bizim de birşeyler yapmamızın zamanı geldi. Tribünleri doldurmanın 90 dakika oturmamanın zamanı geldi. Bu güzel giden şeylerin yanında bizim de olmamızın zamanı geldi.
Karagümrük'ü yakıp gelen Konyasporumuzun bu hafta Antalyaspor maçında yanında olmalıyız. Saatine gününe takılmadan o saatte orada olmalıyız.

Bu zamana kadar bahane ürettiğimiz yeter!

Bitmiyor bitmeyecek bu Corona mücadelesi. Omicron'u Deltası bitmeyecek. Gidelim aşılarımızı olalım. Sağlık için değilse de bu Takım için bu şehir için yapalım bu hareketi. Eminim ki oturamıyorsunuz televizyon karşısında, heyecanlanıyor, tribünlerde olmak istiyorsunuz. Bu takımın sizlere ihtiyacı olduğunun farkındasınız. Kenetlenmenin zamanının geldiğini biliyorsunuz. O halde neden evdesiniz?

Antalyaspor maçı Konyaspor için çok kritik maçlardan biri. Lideri yenmiş bir şekilde Konya'ya gelecekler. Fakat biz Konyayız, Konyasporuz. Gelin hep birlikte Antalya maçını milad olarak görelim. Sezona bu hafta tekrar başlayalım. Başarısızlığı kurtarmak için değil var olan başarıda biz de pay olalım diye. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR