İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Puan Tablosundaki Yerimizi Hakediyoruz

Puan Tablosundaki Yerimizi Hakediyoruz

Kim derdi ki maçtan önce yenik duruma düşüp ikinci yarı farka gidileceğini.

Konyaspor bu sezon işte böyle bir takım oldu. Geçen hafta duruk oyunuyla bu haftaki oynadığı Karagümrük maçının ne kadar birbirinden farklı bir oyun olduğunu herkese göstermiş oldu. Ligde puan tablosunda hepimizi gururlandıran Konyaspor gerçekten bu sezon ne yaptığını bilen bir takım olarak göze çarpıyor.

Maçın ilk yarısı pozisyon olmadan rakibe oyun alanı veren bir takım izledik. Maçı kendi sahasında kabullenmiş daha çok pozisyonlara giren takım Karagümrük’tü. Zaten bu oyun yapısından dolayı da kalemizde golü erken görmüş olduk. Bu golden sonra yavaş yavaş ileriye doğru çıkan temsilcimiz ilk yarı bitmeden golü de bulmuş oldu. Her kim olursa olsun Konyaspor takımından ümidini kesmemesi lazım. Bu takım çok iyi şeyler yapacak bu sezon. Bunu oyunla puanla da gösteriyor zaten.

Her yazımda belirtiğim gibi bizim defans kurgumuz mükemmel. Bunun semeresini de Abdulkerim’in ileri uç da koşan Serdar Gürler’e attığı o muhteşem pastan da anlıyoruz.

Bu takımda sırıtan oyuncu da yok. Hatta her maç bir türlü alışamadık bu Rahmanovic’e desek de adam bizi utandırıyor ve golünü atıyor.

Konyaspor tarihinin en iyi oyununu oynuyor lakin oyuncularda olan tutku hırs Konya şehrinde pek gözükmüyor. Kendi sahasındaki maçları ortalama üç ila beş bin arasında seyirciyle oynuyor. Trabzon’dan neyimiz eksik ki o stadı dolduramıyoruz buna anlam veremiyorum. Arkadaşlar bu takıma destek verilirse daha çok başarı daha çok özgüven gelir takıma.

Önümüzdeki cumartesi oynanacak Antalya maçında umarım seyirci yerini alır. Artık bu şehrin çocukları olarak takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Avrupa’da oynanan maçlara baktığımızda o taraftarlar stadları nasıl doldurduğunu hiç mi görmüyoruz. Hiç mi onlardan biraz ders alıp kendi şehrimizin takımını desteklemek için koşarak yerimizi almıyoruz.

Umarım cumartesi farklı olurda her kez yerini alır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR