Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Başka bir baharda

Başka bir baharda

Seninle zeytin ağaçlarının altında, taze zeytin yemek ve sohbet etmek istiyorum. Zeytin yemek, benim için, sadece bir yemeği değil, aynı zamanda, sevgi ve muhabbeti paylaşmanın da bir yoludur.

Seninle birlikte, zeytin sofrasına oturmak, benim için, sadece bir yemek ziyafeti değil, aynı zamanda, sevgi ve muhabbet ziyafeti. Seninle birlikte, zeytin sofrasına oturmak, benim için, ahirette buluşmanın müjdesidir.

Ahirette, sevdiklerimizle birlikte olmak, bizim için en büyük mutluluktur. Bu dünyadaki sevgilerimiz, ahirette de devam edecek. Sevdiklerimizle birlikte, ahirette de mutlu bir hayat yaşayacağız.

Başka bir baharda, ahirette buluşmak, sevgi ve muhabbet beslemek, seninle zeytin sofrasına oturmak, benim için en büyük hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için, bu dünyada iyilikler yapmak ve sevgi ve muhabbet beslemek benim hayat felsefemdir.

Ahirette, seninle birlikte, zeytin ağaçlarının altında, taze zeytin yiğeceğiz ve sohbet edeceğiz. Zeytin yemek, bizim için, sadece bir lezzet değil, aynı zamanda, sevgi ve muhabbetimizin bir sembolüdür.

Seninle birlikte, zeytin sofrasında, geçmişi ve geleceği konuşacağız. Dünyevi konular olacak bu sefer muhabbetimiz dünyada yaptıklarımız ve yapmadıklarımız olacak gündem belki de pişmanlıklarımız.

Hayatımız boyunca yaşadığımız güzellikleri ve acıları paylaşacağız. Birbirimize olan sevgimizi ve muhabbetimizi pekiştireceğiz.

Ahirette, sevgi ve muhabbet dolu bir hayat yaşayacağız. Sevdiklerimizle birlikte, huzur ve mutluluk içinde olacağız.

Ya cennet bahçelerinden bir köşk olacak bize

Ya da cehennem bahçelerinden bir çukur

Sevgi ve şefkat Allah'ın bir lütfudur. Bu duyguları kendimizde geliştirmek için Allah'a yönelmeli, onun sevgisine ve şefkatine layık bir kul olmaya çalışmalıyız.

Bu ahir zamanda zeytinin tadı çıkmıyor,

Muhabbetlerin tadına zaten doyulmuyor ,

Hep seni arıyor gözlerim,

Neden demiyor kalbim,

Sevginin adıdır zeytin ,

Ahirette yiğeceğimiz zeytinlerin ve muhabbetin vaktini özlemle bekliyorum,

Şefkat ve sevgiyle…

Allah’a emanet olunuz .

zeytin.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR