Meral Arslan

Meral Arslan

BUZDA ALTIN BULDUK

BUZDA ALTIN BULDUK

Sezon başında fikstür belli olup, ilk maçın Erzurumspor ile oynanacağını öğrendiğimde önce sevinmiştim. Çünkü Erzurumspor alt liglerdeyken takip ettiğim, şampiyonluklarıyla sevindiğim bir takımdı. Konyaspor'umuzla maçını izlemek de ayrı bir zevk olacaktı benim için.  Maçın Konya'da olacağını öğrendiğimde ise, bu sevinç yerini biraz hayal kırıklığına bırakmıştı. Sebebi, iklim koşullarını çok iyi bildiğim Erzurum'a bu mevsimde yapılacak bir deplasmanın çok zorlu olacağını düşünmemdi.

Ancak, takım endişelerimi boşa çıkardı. Zor iklime ve zemine çabuk adapte olarak, iyi bir oyun sergilediler ve yüzümüzü güldürdüler. İlk maç olması ve zorlu koşullarda gerçekleşmesi nedeniyle maç için söylenebilecek çok fazla bir şey yok aslında. Zorlu bir deplasmandan altın değerinde üç puanla ve herhangi bir sakatlık yaşamadan dönmek çok büyük bir başarıdır.

Bununla beraber, eğer bir olumsuzluktan bahsetmek gerekirse takımın gol attıktan veya gol yedikten sonra toparlanması zaman alıyor. Bu durum oyun planlarında aksamaya neden oluyor.

Bunun kontrol altına alınmasıyla, takımın daha da güzelleşeceğine inanıyorum.

Üç puan dışında sevindirici gelişmeler ise, yedek kulübesindeydi. U21 takımımızdan Erdon Daci ve Ahmet Celalettin Seçkinli maç kadrosuna alınmıştı. Gençleri kadroda görmek her zaman heyecan verici oluyor.

Özellikle Erdon'un sezon başı yaşadığı şanssızlıkların ardından kadroda olması sevindiriciydi. Hatırlatacak olursak, Erdon bu sezon başında Eskişehirspor'a kiralanmış, kulübün yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle, geri gönderilmiş ve döndükten sonra U21 takımı ile devam etmişti. Her iki oyuncunun da takıma girip giremeyeceğini zaman gösterecek ancak her halükarda takımımız ve futbolumuz kazanacaktır.

Gelinen bu noktada, oyuncu yetiştiren ve bu oyuncuları futbola kazandıran kulüpler başarılı olacağına inanıyorum.

İnşallah Konyaspor da gençlerle birlikte yükselecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Meral Arslan Arşivi
SON YAZILAR