Murat Dönmez

Murat Dönmez

Güzel başlangıç

Güzel başlangıç

Milyonlarca futbolseverin özlemi nihayet sona erdi.  Süper Lig’de 2. yarı Torku Konyaspor'un deplasmanda aldığı galibiyetle başlaması bizleri oldukça memnun etti.

Zor deplasmanda alınan bu 3 puan çok önemli. Aykut Kocaman'ın 50 puan hedefi doğrultusunda  bu galibiyetin kıymeti gelecek haftalarda çok iyi anlaşılacaktır.

Yeşil beyazlılar, yeni transferi ile başladığı karşılaşmada rüzgara karşı oynadığı ilk bölümde harikalar yarattı diyebiliriz.  Skubic kupa mesaisinden sonra ilk lig maçında da olumlu sinyaller verdi. 2. golün pasını da vermesi bu oyuncunun kısa zamanda takıma uyum sağladığının bir göstergesiydi.

Maça gelirsek, ilk 10 dakikalık bölümde Akhisar yakaladığı 2 pozisyonda Serkan'ın başarılı kurtarışları takım arkadaşlarını ateşledi. Bu dakikadan sonra rakip kaleye ilk gidişinde golü bulan yeşil beyazlılar Rangelov'la farkı 2'ye çıkarınca rahatladı.

2.  yarıda ise her iki takım oyuncularından ziyade Balıkesir bölgesi hakemi Manisa Akhisar doğumlu İlker Meral'in duygusal kararları ön plana çıktı. 59. dakikada Rodalega'nın Skubic'in ayak bileğine basmasını görmesine rağmen sarı kartla cezalandırması, 62. dakikada da pozisyon sonrasında Güray'ın  Holmen'e yaptığı centilmenlik dışı hareketine yine kırmızı yerine sarı kart çıkartması, hakem hatalarının ne denli devam ettiğinin göstergesiydi.

Konyapor bu sonuçla 3. deplasman galibiyetine imza atarak puanını 29'a çıkarttı. Deplasmandaki bu galibiyet için kaleci Serkan'a ayrı bir parantez açmak lazım. İlk yarıdaki ve maçın son bölümlerindeki kurtarışı alınan 3 puanın mimarı oldu. 

Alınan bu sonuç ve oynanan futbol gelecek haftalar için umut verirken, daha başarılı olabilmek için yönetimin en azından yapacağı transferlerin yanına orta saha ve forvet almayı mutlaka düşünmeli...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR