Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Harika galibiyet

Harika galibiyet

Evinde kötü oyun ve inanılmaz hakem kararlarıyla aldığı mağlubiyet sonrası İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaşan Konyaspor 2-1 galip gelerek bu kez taraftarlarına bayram havası yaşattı.

Geçen haftaya göre Mahir Emreli yerine Muriç ile başlamayı tercih etti Teknik Direktör Stanojevic. Yasin Kol'un yönettiği maçta Konyaspor, puan sıralamasındaki rahat durumu sahaya da yansıttı ve güzel oynamaya gayret etti öyle ki maçtaki ilk tehlikeli atağı yaşatan da Konyaspor'du kaleci refleksi ile golü önledi..

Ne varki ilk golü atan Kasımpaşa oldu.

Öyle enteresan öyle tuhaf bir gol yenildi ki iki defans oyuncusu arasında yapılamayan müdahale ve topun ağlara gidişi inanılmazdı.

Mağlup duruma düşse de rahat oyununu ve ataklarını sürdüren Konyaspor 30'da Calvo'nun güzel kafa golü ile beraberliği yakaladı..

İlk yarının uzatma dakikalarında da bu kez sahneye Diouf çıktı ve yine kafayla Guilherme'nin adrese teslim asistinde topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 2-1 öne geçiren golü attı.

Mücadelenin 2. yarısında da o rahat oyununu sürdüren ve galibiyeti koruma mücadelesi veren Konyaspor'da ilerleyen dakikalarda Pozuela ve Marlos oyundan alındı, Bruna Paz ve Michalak girerken bu değişiklikler sonrası topa daha çok sahip olmayı hedefledi.

Takımının galibiyet golünü atan Diouf harika bir ara pası ile defans arkasına güzel sarktı ne varki tek başına kaldığı o güzel pozisyonda golü kaçırdı topu kaleciye nişanladı dönen topu defans uzaklaştırdı Konyaspor da 3. golden oldu.

Maçın son anlarında da Soner ve Diouf çıktı Cebrail ve Pavicic oyuna girdi. 4 dakika verilen uzatmanın son anlarında Mahir Emreli ceza sahası içinde güzel hareketlerle sahip olduğu topu direğin dibinden auta attı bir gol daha kaçtı.

Harika bir deplasman galibiyeti alan Konyaspor taraftarlarına da ayrı bir bayram havası yaşattı..

Bu arada Konyaspor'un geçen hafta çok sert tepki verdiği MHK Başkanı Lale Orta bir açıklama yaptı.

Enteresandır Konyaspor'un Adana Demirspor maçı hakemi Sarper Barış Saka'nın da içinde olduğu birçok hakem hakkında dinlendirme kararı açıklandı.

Yani olan olduktan sonra ne denir ki bu duruma, sen gel bir takımın yenilgisine sebep ol sonra birkaç maç görev verilmeyecek denilsin, gülünür geçilir değil mi böylesi açıklamaya biz de öyle yapalım..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR