Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Harika oyun kötü sonuç

Harika oyun kötü sonuç

Konyaspor evinde ağırladığı Sivasspor karşısında 2 kez de öne geçmesine, çok da iyi mücadele etmesine rağmen defansının ikramı 2 pozisyon ile 2-2 berabere kalarak yine 1 puanla yetinmek zorunda kaldı..

Sehic ve Zymer'in yokluğunda kalede Erhan ile başlayan Konyaspor'da Zymer'in yerine Amilton forma şansı bulsa da sol kanatta Michalak ile ileride de hem Diouf hem Muhammet ile başlıyordu İlhan hoca..

Amir'in de harika ara paslarıyla çok iyi destek verdiği ataklarda Muhammet ve Diouf sürekli hareket halinde olmaları ile dikkat çektiler ve önceki maçlara nazaran çok daha etkili çok daha istekli ayağa oynayan rakibi bunaltan bir oyun sergileyerek başladı Konyaspor..

Sağlı sollu ataklarla topa daha çok sahip olan Konyaspor Muhammet Demir ile öne geçti 21. dakikada, geliyorum diyen bu golün hazırlanışı gerçekten çok güzeldi..

Her şey çok iyi giderken Calvo'nun acemice yaptığı penaltı bir anda dengeyi bozacak sonuç doğurdu ve 34. dakikada penaltı golüyle skor 1-1'e geldi..

Bu dakikaya kadar hiç etkili olamayan Sivasspor bu kez topa biraz daha fazla sahip olmaya başlasa da Konyaspor defansı tehlikeli olmalarına izin vermiyordu..

7 dakika uzayan ilk yarıda daha çok rakip ceza sahasında görülen taraf Konyaspor olsa da ilk yarı 1-1 sona erdi..

2. yarıya Bruna Paz'I oyundan alıp Soner ile başladı İlhan Palut.. Sivasspor ceza sahasında Diouf ve Robin mücadelesinde elle oynama netti ve penaltı kararı verildi haklı olarak atışı kullanan Amir güzel oyununu güzel penaltı atışıyla topu ağlara göndererek golle süsledi ve durumu 2-1'e getiriyordu dakikalar 56'yı gösterirken..

61'de öyle enteresan işler oldu ki kaleci Ali Şaşal dengesini kaybetti düştü top bir anda Michalak'ın önünde kaldı ancak o da panikle dengesini kaybedip düşünce kaleci topu kornere çeldi Konyaspor da mutlak bir golden oldu. Akabinde 66'da Amilton da müthiş paslarla arka direkte buluştuğu topu havaya dikince bir gol daha kaçıyordu..

Ardı ardına kaçırılan goller skorda daha üstün olmayı engellese de önde olan taraf Konyaspor'du belki ama topa daha çok sahip olan takımdı aynı zamanda..

Amir Sivasspor karşısında adeta resital sergilerken, solda da Michalak müthiş oyunuyla belki de Zymer'den daha etkili oluyordu. Çekici de oyuna girer girmez harika frikik vuruşuyla gole çok yaklaştı kaleci güçlükle kurtardı..

79'da Konyaspor gole bir kez daha yaklaşsa da dönen topta gelişen Sivas atağında gelen pozisyonsuz akıl almaz bir şekilde beklenmedik gol durumu bir anda 2-2'ye getirdi..

Defansın hediyesi mi kalecinin müdahale edememesi mi neresinden baksak son derece enteresan son derece saçma sapan bu gol tüm planları altüst ediyordu yine..!!

Maçın sonu eklenen 7 dakika da başka gol getirmeyince Konyaspor da çok iyi mücadele ettiği mücadeleden 1 puanla ayrılarak inanılmazı başardı ne yazık ki..

2 penaltı verilen maçta 3 puanı hakeden taraf Konyaspor'du belki ama cömertce harcanan pozisyonlar, pozisyon olmayan anlarda defansın ikram gibi hataları esasen skoru belirledi, yazık oldu..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR