Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Harikasın Fas

Harikasın Fas

Dünya Kupası maçları malumunuz ilk kez müslüman bir ülkede oynanıyor ve o zorlu müsabakalarda müthiş bir başarı gösteren Fas’ı müslüman bir ülke olması hasebiyle de daha yakından takip ediyor elbette başarılarıyla da gurur duyuyoruz, harikasın Fas..

Katar’da gerçekleştirilen bu mücadelelerde bu gururu yaşatan Fas’a canı gönülden tebriklerimizi gönderirken biz bu turnuvada niye yeralamadık diye hayıflanmadan da edemiyoruz ne yazık ki..

Adını maçları dikkatle izleyen tüm dünyaya duyuran Fas’ın bu olağanüstü başarısını gıpta ile takip ediyoruz, futbolun güzelliğine güzellik katmaları çok değerli başarılar elde etmeleri özellikle de önce İspanya ardından da Portekiz gibi iki futbol devini turnuva dışına atarak ilerlemeleri çok değerli..

Kaldı ki gerek İspanya gerekse Portekiz birbirleri ile eşleşmemek adına neler yaptılar neler ama hiç düşünmediler ki Fas böylesi bir başarı elde etsin, işte bu çantada keklik görülme mevzusunun belki de ilahi tecellisi de oldu ama en önemlisi de müslüman bir ülkenin o zorlu iki maç sonrası da dualarıyla, maç sonu şükür secdeleri ile tüm dünyaya olağanüstü mesaj vermeleri ve elbette sevinç gösterilerinde Filistin’i de unutmamalarıydı..

Harıkasın Fas.

Ne kadar gurur duysak az, öyle böyle değil o iki maç sonu sergilenen tablo muhteşemdi..

Yarı finaldeki rakip de önemli, şimdi sırada Fransa var ve dualarımız sizinle, başarılar Fas.

POTADA YİNE HÜSRAN

Konyaspor Basketbol takımı ne yazık ki evinde ağırladığı Bursaspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Sülaimon ve Perez’in yokluğunun inanılmaz hissedildiği mücadelede Jordan Morgan da sakatlanınca elinden geleni yapmasına rağmen sahadan 99-87’lik skorla çıkabilen Konyaspor hiç de hesapta olmayan mağlubiyetten kaçamadı ne yazık ki..

Sakatlıklarla başı dertte olan Konyaspor’un son transferi Matt Coleman ‘ın 7 sayı ürettiği müsabakada salona gelen basketbolseverler son derece üzgün ayrıldılar.

Potada bir türlü işler yolunda gitmiyor..!

Haftaya Bahçeşehir deplasmanına çıkacak olan Konyaspor’da en büyük beklenti sakatlıklardan kurtulup güzel oyunla şanssızlıkları da aşarak galibiyetlere ulaşmak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR