Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kader maçı...!

Kader maçı...!

Konyaspor pazar günü saat 19.00'da kelimenin tam anlamıyla kader maçına çıkıyor..!

Ligin bitimine 3 hafta kala bu maçta 3 puan şart.

Taraftarının büyük desteğine ihtiyacı var elbette, yani öyle böyle değil, eskisi yenisi, kızgını neşelisi, küskünü değil herkese ihtiyaç var, kısacası tüm şehir kenetlenmeli..

Ligde kalma yolunda son 3 maçın oynanacağı süreçte ilk olarak evinde Samsunspor ile oynayacak olan Konyaspor'un ligde kalabilmesi için yapılan hesaplar ortada.

Öncelikle Samsunspor'u yenerek 3 puanı hamesine yazdırmak zorunda. İşte burada motivasyon çok önemli bu zorlu maçta seyirci desteğine çok ama çok ihtiyacı olacak.

Sanmayın ki kolay maç olsun..

Ligde her şeyin enteresan gittiği aşikar..!

Tüm etkenleri gözönünde bulundurmak gerekli sanırım gerek kulüp yönetimi gerekse teknik kadro ki bir sinerji getirdiklerini gözlemleyebiliyoruz, bu konuda gereken tüm adımları atmış olduklarını umuyorum..

Şimdi çok detaya girmek istemiyorum doğrusu ama ligin altı yangın yeri ise herkes o ateşten kaçmak için ne gerekiyorsa yapıyorsa, işin içine farklı senaryolar yazmaya çalışıyorsa sen de çıkıp herkesi yeneceksin.

Bana şu puan yeter bu puan yeter demeden..!

O takım şunu yapmış bu takım onu yenmiş, takılmadan sen gerekeni yap, bitir işi.

Önce Samsun yani yeneceksin şart, ardından deplasmanda Kayseri ile oynanacak maçtan da galibiyetle ayrılmalısın..

Son maç Galatasaray ile evinde ki o maça durum ne olur ne biter hiç önemli olmamalı. Seyircine de düşme korkusundan uzak, stres olmadan keyifli bir son lig maçı izlettirmelisin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR