Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Olmadı başkan...!

Olmadı başkan...!

Üzerinize afiyet grip gibi ama tam da grip dİyemeyeceğim hastalıkla neredeyse bir haftadır mücadele ediyorum. Günlerce ayağa dahi kalkmamı engelleyen illet corona benzeri hastalık resmen perişan etti, aman siz sağlığınıza dikkat edin, o boğazda hafif yutkunma zorluğu başlarsa benden söylemesi hiç oyalanmayın, benim gibi bypass ya da benzeri kronik hastalığınız varsa da direkt bir hekime müracaat edin..!

Bu illet öyle böyle değil başta çok da umursamadığımdan olacak yatağa kadar düşürdü ve ne yazık ki bu sebepten Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in basın toplantısını kaçırdım ve hatta günler sonra Konyaspor'un deplasmanda oynadığı Adana Demirspor mücadelesini bile evde televizyon başında neredeyse yarı baygın halde izledim..

Öncelikle evindeki Pendik yenilgisinin ardından istifası beklenen Fatih Özgökçen'in açıklamalarını gerek yazılı basından hatta videolardan izledim dinledim, inanamadım..

İnanılacak gibi de değildi..!

Hala enteresan bir tavır hatta özellikle taraftarı çok kırıcı çok rendice edici bir üslup var ki bu kadar olur..!

Hemen her kesime resmen ayar veren o üslup nasıl bu kadar tepkisiz kalıyor..!!!

Taraftara sarfedilen sözlere mi takılayım, şehrin etkili yetkili isimlerine adeta rest çekercesine ve ben burada olduğum sürece dercesine kurduğu cümlelerle maddi destek beklediğine mi ya da gazetecilere ayar vermeye kalkmasına mı yoksa Aykut hocaya söylediklerine mi..?

Hatta kongre üyeliğinden atmak adına disiplin kurulunda değerlendireceğiz tehdidine mi...?

Olmadı başkan..!

Bu hiç yakışık almadı, takımın gidişatı ortadayken, 15. sıraya kadar düşmüşken sen hala geçmişte alınan 3.lük'ten dem vuruyorsan orada devreye gurur girer, dahası kibir girer ki en çok eleştirildiğin yerden gelir sorular cevap veremezsin..!

Neticede böylesi adeta kaos bir ortamda hocası da gönderilen başka bir isimle anlaşmak üzereyken son dakikada Hakan Keleş'in Teknik Direktörlüğe getirildiği Konyaspor, deplasmanda Adana Demirspor'a da 3-0 yenildi..

Nesini eleştirelim ki şimdi Hakan hocanın..?!!

Sabah buluştuğu takımla akşam maça çıktı, enteresanlığa bakarmısın..!

Tek parantez açaçağım son iki haftadır dikkat çeken oyuncu sahada varını yoğunu vermeye çabalayan bir Marlos vardı bir de defansta elinden geleni yapmaya çalışan ama başaramayanlar.

Tamam ilk yarıda sağlam durduk, zaman zaman parlayan bir futbol oynadık, hatta kalecilerini baya zorladık hele de Cikalleshi öyle bir kaçırdı ki ya da öbür yandan bakarsak üstüne gelen topa inanılmaz refleks gösteren Ertaç mı kurtardı yani o pozisyon gol olsa farklı olurmuydu, acaba..?!

Neticede futbol, kadrosu iyi olanın ve gol atanın puan kazandığı bir oyun, neticede pozisyonları değerlendiren kazandı, hem de 3-0..!

Bize de yine hüsran düştü 10. haftada da.

Sözün özü düşüş hızla sürüyor ve çok acilen evdeki ilk maçtan galibiyet bekleniyor Konyaspor'dan..

Ama maçtan ziyade ben hala başkanın o enteresan basın toplantısında takıldım kaldım..!

Olmadı başkan..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR