Uğur Özteke

Uğur Özteke

Veli Tolu, Faruk Özçelik, Mustafa Sabri AK ve Başkan İbrahim Gür…

Veli Tolu, Faruk Özçelik, Mustafa Sabri AK ve Başkan İbrahim Gür…

AK Parti vekil aday adaylarımız yavaş yavaş netleşmeye başladı. Allah selamet versin bazı isimler AK Parti ve şehir adına bomba gibi geliyorlar.

Mesela hafta sonu duyduğum yeni bir vekil aday adayı ismi ile çok da mutlu oldum.

Evet taa geçmiş genel seçimler öncesinden bugüne kadar ismi nerede ne zaman geçerse geçsin “Aday mı değil mi?” diye konuşulan hukukçu dostumuz Veli Tolu, AK Parti’den milletvekili aday adayı imiş.

Biz Veli Bey’in aday adayı olduğunu ne resmen yaptığı bir açıklamadan nede bize bire bir yaptığı bir cümleden öğrendik. Sadece Veli Bey’e yakın isimlerden en nihayetinde Veli Bey’in bu kez resmen aday adaylık başvurusunu yapacağını duyduk.

İnşallah hayırlı uğurlu olur. Veli Bey resmen söylemese de zaten son yıllarda beyin olarak bu işe kendisini adamıştı.

Hakkımızda ne hayırlı ise Veli Bey içinde, şehir içinde o olsun diyerek şimdilik kaydı ile buraya noktayı koyuyoruz.     

FARUK ÖZÇELİK BEY’E DE “HAYIRLI OLSUN” DİYORUZ

Son yıllarda Türk sporunu Konyalı isimler yönetiyor. Her ne kadar bizim Konyalılar Spor Bakanı olmasalar da bana göre çok daha önemli ve kritik mevkilerdeki konumlarını koruyorlar. Çünkü bakın Bakanlıklar gelip geçer ama o bakanlıklarda öyle stratejik mevkiler vardır ki akıllı ve düzgün işler yapıldığı zaman en az bir bakan kadar etkilisiniz demektir.

İşte Spor Bakanlığı’nda da ilk göreve başladığı günlerde de sizlerle paylaştığımız gibi Bakanlığın iki numaralı ismi Sayın Müsteşar Faruk Özçelik Bey var. Faruk Bey’in bir tarafı Hadimli bir tarafı da Çumralı. Faruk Bey oğlu Süleyman Cihat’ın mürüvvetini görmek için son hazırlıklarını yapıyormuş.

Bu vesile ile biz de şimdiden aileleri kutluyor mutluluklar diliyoruz.

Bu kadar spordan söz etmişken Konyalı Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Özel kalem Müdürü Remzi Ay gibi büyüklerimize de selam ve saygılarımızı sunuyoruz.      

MUSTAFA SABRİ AK YENİ GÖREVİNDE

Yıllardır tanıdığım inandığım mütevazi bir insanın yeni bir terfi haberi ile çok mutluyum. Evet Konya’da iş adamı iken önce Meclis Başkanı olan daha sonra Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastane Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Mustafa Sabri Ak artık yarın itibari ile Antalya Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü. Mustafa abimize hayırlı olsun Allah utandırmasın diyoruz.

BAŞKAN İBRAHİM GÜN BOZKIR ADINA İÇİMİZİ ISITTI

Uzun zamandır Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ile birlikte olamıyorduk. Bir yeni seçildiği dönemlerde kendisine hayırlı uğurlu olsun ziyaretine gitmiştik. Geçen hafta İbrahim Başkan, gazetemize ziyarete gelmişti. Patronumuz Harun Akgül Bey ile kendisini uzun uzun dinleme fırsatını bulduk. Hatta bir ara İbrahim Bey otomobilindeki dosyalardan Bozkır’da neler yapılmakta olduğunu proje proje bizimle paylaştı.

Allah için projelerden yani kağıt üzerinde gördüğümüz Bozkır için yapılanlardan ve yapılacaklardan Bozkırlı dostlarımız ve şehir adına çocuklar gibi sevindik. Yani İbrahim Başkan, Bozkır’ın kaşık ekibinden kanal restorasyonuna, Bozkır’ın tarihinden ulaşımına Bakanlıklar seviyesinden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Bey’e kadar en güçlü isimlerin desteğini arkasına alarak dev işlere girmiş.

Bozkır sadece ANAP döneminde iktidar partisinden bir belediye başkanı ile çalışmıştı. O günlerden bugünlere Bozkır hep muhalefet ile en iyisini yapmaya çalışmıştı. Şimdi yıllar sonra hayatın, ticaretin ve siyasetin ilk basamaklarından kendi tırnakları ile bugünlere gelmeyi başaran İbrahim Bey İktidar partisinin Belediye başkanı olma gücünü de tatlı dili ile çok iyi başarmış.

Ne diyelim Allah İbrahim başkanın da Bozkırlıların da yolunu açık etsin.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız, mutluluğunuzu hedeflerinize bağlayın, kişilere veya eşyalara değil. 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

İhsaniye kavşağının tıkanan trafiğine çözüm bulduğumuz zaman ADAM oluruz     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR