Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Yüzler gülüyor

Yüzler gülüyor

Ligde ve kupada son maçlarda sergilenen futbol ve alınan başarılı sonuçlar sonrası Konyaspor'da yüzler gülüyor..

Alanya deplasmanında hakemin enteresan kararları hala spor kamuoyunda tartışılmaya devam edilirken özellikle son dakikalarda olağanüstü baskı yesede 1 puanla dönmeyi başaran Konyaspor'da son olarak kupada alınan 3-0'lık net skorla geçilen tur özellikle yoğun mesai harcayan yeni yönetimin yüzünü de güldürürken, gençler için alınan kararlar da taraftarı heyecanlandırmaya yetiyor.

Özellikle genç kaleci Deniz Ertaş ile sözleşme yenilenmesi ve Konyaspor Akademi'de yetişen Muhammet Semih Kocatürk'ün profesynel yapılması olumlu gelişmeler, elbette uzun yıllardır altyapıdan takıma katkı görülememesi yönetimin bu konudaki yanlış gidişatı düzeltme adına da değerlendirilebilir.

Bu arada Beyoğlu Yeniçarşı maçında Emrehan Gedikli maça direkt etki eden isim olarak öne çıktı ve gollerdeki payı çok büyüktü ama yüz ifadesi şaşırtıcı ve bir o kadar da dikkat çekiciydi. Sanki ben neden 11'de değilim mi diyordu yoksa başka bir sıkıntısı mı vardı bilemiyorum ama oynadığı güzel futbolu kadar anlamsız gollere sevinmeme başta olmak üzere vücut dili bir mesaj verdiğinin göstergesiydi sanırım..!

Niko, Paz ve Yunus Mallı da kupa mesaisinde dikkat çeken isimler oldular özellikle de Yunus'un gol de atmış olması umarım ligdeki performansını göstermesi adına da moral olsun..

Ali Kaya'ya da bir paragraf açmam lazım ki işadamlarına öncülük ederek Konyaspor'un deplasman masraflarına sponsorluklar sağlaması çok önemli. 7 firma.. Hiç de küçümsenemeyecek bu desteklerin ortaya çıkması hem takıma hem yönetime olumlu katkılar sağlanması çok değerlidir, o markalara canı gönülden teşekkürler.

Şimdi en önemlisi Pazartesi oynanacak olan Sivas maçından mutlak suretle 3 puan almaktır.

Sonrasındaki iki haftalık zorlu deplasmanlara çıkmadan rahatlamak için tek yol galibiyet, kolay değil ki Sivas özellikle form tutmuş golcüsü Rey Manaj başta olmak üzere çok tehlikeli bir isim birçok etkili oyunculara sahip ama Konyaspor son dönemdeki iyi futbolunu sürdürürse taraftarının da vereceği büyük destekle bu maçtan galibiyetle ayrılacaktır..

Pazartesi günü o stadın dolması çok önemli..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR