Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ak Parti’de daha çok ihraçlar olacak

Ak Parti’de daha çok ihraçlar olacak

Bugünkü yazımıza önce “Fahri hemşerisi” (!) olduğum GÖDENE TOKİ’den hem iyi hem de sıkıntı bilgilerle başlayalım.

Tabii buradaki dostlarımıza da önce teşekkürlerimizi selam ve saygılarımızı iletelim

Onların anlatımı şöyle başlıyordu;

“Bizim Toki’de Meram Belediyesi’nin Gençlik Merkezi inşaatı var. 2015 sonunda başladı, iskeleti bitti filan derken 2016 Nisan ayından beri çalışmalar durdu ve tek çivi çakılmıyor, şimdiye açılışı yapılırdı. Bir de yine nisan ayında çalışması başlayan kapalı pazar yeri temel ve inşaatı var. Ramazanda biraz kıpırdanma oldu, bir iki hafta da bir kalıp ve beton döktüler ama inşaat ilerlemiyor. Aynı dönemde mart ve nisan ayında TOKİ 1.etap girişinde 809 konut inşaatına başladı ve inşaatların kabası neredeyse bitti.

Ayrıca halk içinde kapalı pazaryeri inşaatının iptal edildiği veya müteahhidin gerekli çalışmayı zamanında yapmadığından inşaatın belediyece durdurulduğu rivayeti var”

 

 

foto-1-170.jpg

 

 

Pazar yeri inşaatı resmi, arkada üst geçit gibi görünen yer ise gençlik merkezinin çatısı, ön cephesi 3 katlı ve iki etabın ortasında kaldığı için aşağıda duruyor (arka cephe görünümü yani)

 

foto-2-145.jpg

 

 

foto-3-093.jpg

 

Pazar yeri inşaatı sağ karşıda ise aynı dönemde başlayıp kabası biten TOKİ 809 konut inşaatı

 

İki gün sonra aynı okurumuz şu fotoğrafları ve bilgiyi bizimle paylaşır.

 

foto-4-048.jpg

 

foto-5-029.jpg  

 

Uğur abi merhaba işten eve döndüm, pazar yerinde çalışmalar başlamış, enteresan yani. İnşallah en kısa zamanda hizmete girer. 809 konut inşaatı, birinci etap girişine yapılıyor + Etapların yukarısı ve KOSKİ su deposunun altında 509 Emekli Konakları inşaatı da bu şekilde hızla ilerliyor. Kolon montajı ve kalıp çakma işine yönelmişler.”

...........

Yetkililerden ricamız burada yaşayan insanlarımız gerçekten pek çok hizmetten muzdaripler. Bu insanlara yardımcı olmamız lazım. Burasının eksikliklerini tamamladığımız zaman bu bölge şehrin yeni bir cazibe merkezi olur.

AK PARTİLİLER DE CUMHURBAŞKANI’NIN

YARISI KADAR BU İŞE İNANSALAR...

FETÖ/PDY örgütü ile mücadelede güvenlik birimleri ve hukuk bu işe dört elle dibine kadar girdiler.

Ancak işin siyasi kanadında bazı sıkıntı ve endişeler var. Yalnız başta şehrimizde olmak üzere artık bu işte de yavaş yavaş “pandoranın kutusu” açılacak gibi.

İşte en basitinden sokakta ki vatandaşın bildiklerinin üzerine gidilmeye başlandı.

Parti içinde epey bir mücadele ve görüşmelerin ardından Belediye Başkanı seviyesinde ilk ihraç oldu.

Daha bunun arkası gelecek. İş yöneticilere hatta vekillere kadar uzanacak. Burada partililerin “AK Parti’nin geleceği ne olacak?” gibi yersiz bir endişe girmelerine gerek yok. Her şey güvenlik güçlerinin ve hukukun elinde.

Cumhurbaşkanı tek başına da olsa bu işe karşı böyle bir mücadele veriyorsa Konya’daki partililerin böyle bir mücadele ortamında düşünmelerine dahi gerek yok.

Çünkü sade vatandaş artık şuna inanıyor “tehlikeyi en iyi şekilde gören insan yıllardır haykırıyor da siyaset ile geçinip siyasetten beslenenler sadece seyrediyorlar”...

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

 

Vakaların onda dokuzunda hastayı muayene etmeye gerek yoktur...

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

 

Göz göre göre kul hakkı yemediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR