Uğur Özteke

Uğur Özteke

AKTÜRK MÜCAHİT YAPTI MI, BÖYLE YAPAR?

AKTÜRK MÜCAHİT YAPTI MI, BÖYLE YAPAR?

Dünkü yazdığımız yazıya küçük bir not düşerek bugüne başlayalım. Hani Belh kavşağında aylardır sallanıp duran AK Parti bayrakları demiştik ya. Allah razı olsun Belediye yetkilileri dün bayrakları indirmek için harekete geçmişler. Yani orası temizlenecek. Ama işin orijinal tarafını duyunca güldük. Çünkü bu bayraklar seçim öncesi öyle sağlam öyle güçlü bağlanmış ki asılarak, çekilerek kopmuyormuş. İki yolu varmış, biri yakacaksın. Bir dönem önce de yakılmış. Bunun da iki sakıncası varmış(!) Biri mobesalara zarar verebiliyormuş. İkincisi AK Parti bayraklarını yakıyor olabiliyormuşsunuz!!! 
Neyse bu bağlama işi öyle anam babam bağlama değilmiş. Çünkü resmen bayrakları asan gençler oraya kaynak yapmışlar. Ve bir bilen aynen şunları söyledi “Abi o gençler müthiş! Bunlar AKTÜRK MÜCAHİT’ler yani. Yani çok tecrübeliler. İki noktada böyle bir çalışma yaptılar. Bunlar hem AK Partililer, hem de eski ülkücüler ve de eski mücahitler…” 
Önce anlamamıştım anlayınca hep birlikte gülüştük.
Bu kadar birikim birleşirse işte normal düğüm değil böyle kaynak yapılır değil mi?
FATMA TORU, SÜRAT
SPORCUSU GİBİ

Dün Gazetemizin Haber Servisi’ne gelen haberlere göz atarken dikkatimi çekenlerden birisi de Başkan Toru’nun sabah 7’den akşam 18’e kadar tam 16 mahallede bire bir çalışma yapması idi. Fatma Hanım’ı yakında daha yakın bir mercek altına almaya çalışacağız gibi. Başkan gittikçe hız artırıyor. Dolayısıyla bizimde Meram beklentilerimiz büyüyor ve artıyor. Bu kadar hızdan sonra hız kesilirse de sıkıntı olur diyerek, Sayın Başkan’ı çalışmalarındaki yüksek temposundan dolayı yürekten kutluyoruz.
BELEDİYELERİN 
ÖDEMESİNDE
SIKINTI MI VAR?

Allah rızası için bize biraz inanlara şunu net olarak söylüyoruz ki, “Biz şehrimiz ile ilgili artık tek bir olumsuz duyumu yazmak istemiyoruz. Bu köşeye taşımaktan artık yorulduk. Bizlerin bire bir yaşadıklarından, sizlerin yanıp tutuşarak bize aktardıklarını ilgililere duyurmaktan da bir yerde gına gelmiş durumdayız.”
………..
Ne var ki gün geçmesin sabahın ilk telefonları dahi “Nasılsın iyi misin?” diyerek başlamıyor. Dün sabah gelen ve mağduriyetleri tavan yapmış esnafların şikayeti ile bugünkü yazımıza devam ediyoruz. Belediye işi yapan firmalar paralarını Belediyelerden gecikmeli alınca bu firmalarla çalışan taşeronlar da dolaylı olarak iki üç ay paralarını geç alıyorlarmış. Piyasalar zaten öyle dışardan konuşulduğu gibi aynalı değil. İki aylık bir gecikme bile bir anda yuvarlanıp kar topu gibi oluveriyor.
Mesela son Alaaddin-Adliye tramvay hattı işinde olduğu gibi. Bu işe emek verenden alın terine dökenine kadar inanın hem yazık hem de günah. Ne diyelim Allah, belediyelerimize güç kuvvet versin. Belediyelerden akmazsa gerisine damlamıyormuş.      
 
GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Sözleriniz yürekten gelmedikçe hiç bir zaman iki kalbi birleştiremezsiniz.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Marangozlar ile Karatay Sanayi arasındaki göbekte insan olduğumuzu hatırladığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR