Hasan Durucan

Hasan Durucan

BAYRAM ŞEKERİ

BAYRAM ŞEKERİ

Temel otobüste giderken bir yandan da cebindeki şekerleri teker teker çıkarıp yiyormuş. Yanına oturan yaşlı adam Temel’in çok şeker yediğini görünce uyarmak istemiş; "Bak evladım bu kadar şeker yersen dişlerin çürür, hasta olursun." Temel’den bir anda beklenmedik bir çıkış gelmiş, "Bak babalık, benim dedem 100 yaşına kadar yaşadı" der ve kaşlarını çatar. "Yaa, demek senin deden de mi şeker yemeyi severdi?" diye bu sefer yaşlı adam çıkışır. "Yok babalık, dedem olur olmaz herkesin işine burnunu sokmazdı" diyerek son noktayı koyar.

***

Konyaspor camiası olarak hatta camianın ötesinde şehir olarak içinde bulunduğumuz süreçte yoğun gündemli günlerden geçiyoruz. Bilmediğimiz konularda yorum yapmanın anlamı ve gereği olmadığını düşünerek; desteğimizi esirgemediğimiz, renklerine aşık olduğumuz Konyaspor'un isminin zarar görmemesi adına sadece bildiğimiz konularda kalem oynatmaya devam ediyoruz.

Ülkesine, devletine, milletine ve bayrağına sevdalı bir insan olarak Rabbim kutsal değerlerimizi tüm kötülüklerden korusun ve güvenlik güçlerimizin de yardımcısı olsun. Şunu unutmamak gerekir ki Konyaspor şahıs ya da şahısların değil, Konya'nın değeridir. Ve şehrin markası olan Konyaspor'da ilk hafta Trabzonspor deplasmanında yeşil sahaya yansıttığı muhteşem bir oyunla yenilip sezona mağlubiyetle başlasa da bu sene taktik ve anlayışı ile rakiplerin korkulu rüyası olacak gibi bir izlenim veriyor ki bunu da sahamızda seyircisiz ortamda Gençlerbirliği karşısında aldığı farklı skorla gözler önüne serdi.

Yapılan transferlerin gün geçtikçe adaptasyon sürecini atlatıp takıma katkı sağladığını görünce belki de bu hafta sezonun seyir zevki en yüksek maçlarından birini ortaya çıkarak gibi bir hissiyat oluşturuyor. Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında Sevilla'ya elenen Başakşehir geçtiğimiz hafta da ligde Karabükspor'a iki farkla yenilmişti.

Ülkemizi Avrupa liglerinde temsil edecek iki takım en son Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehir'de karşılaşmıştı ki penaltı atışları sonrasında kupaya uzanan taraf Konyaspor olmuştu. Belki de o mücadelenin bir nebze rövanşı niteliğinde görünen maçın skorunu öngörmek güç olsa da her iki takımın da üstünlük kurmak adına sahada zorlanacağı gün gibi ortada duruyor. En az hatayı yapan takım bayrama erken girecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR