İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

EL İNSAF, BİRAZ VİCDAN...

EL İNSAF, BİRAZ VİCDAN...

Son haftalarda Konyaspor’umuzun saha performansında yaşanan düşüş herkes gibi beni de üzüyor. Ancak özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar ve eleştirileri görünce de açık konuşmak gerekirse “biz nasıl bir toplum olduk?” sorusunu sormadan edemiyorum.

Aykut Kocaman döneminde ruhen hiç de hazır olmadığı ve şehrin büyük bir çoğunluğunun inanmadığı zaferleri yaşayan Konya kentinin, güncel dönem itibariyle geldiği nokta ne yazık ki son derece riskli bir konum haline geldi. Gelen başarılar ile çıtayı yükselten bir Konya ile gelen başarılarla şımaran bir Konya’nın tam arasındayız an itibariyle. Tabi şuan herkes “biz ilk senaryoya ait görüş belirtiyoruz zaten” diyecek haliyle. Ama o ilk görüşün sonucunda olumlu neticeler almak için en önemli kriterin SABIR olduğunu unutuyoruz. Ve bunu unutarak öyle acımasız bir linç girişimi ile gündeme geliyoruz ki, gerçekten yazık.

Konyalı olmak zordur. Her mecrada ve her konuda önyargıyla yaklaşırlar size. Gerek siyasi görüşü, gerek yaşayış biçimi gerekse şehrin konumu gereği hep en ağır eleştirilerin öznesi olduk yıllardır. Ve uzunca bir süredir Konyalı olarak sürekli savaş halindeyiz bu akıl hastalarıyla. Sanki bu yapılan bana bu durumu anımsatıyor. Klavyenin vermiş olduğu özgürlükle vuruyoruz en acımasızından.

Aşağıda Rıza Çalımbay’ın kariyerinde çalıştırdığı takımlarda aldığı puan ortalamaları mevcut. Ligin başından beri belli kaynaklarca bilinçli olarak gündeme getirilen bu eleştiriler, daha doğrusu linç girişimi; bu tabloya göre ağır bir “şımarıklıktır”, net...

 tabloooo.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR