Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

KONYALI'NIN SESİNE KULAK VERİYORUZ

KONYALI'NIN SESİNE KULAK VERİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde PUSULA TV Youtube kanalımızdan yeni bir proje başlattık. Artık sizleri sıkmayacak şekilde kısa ve öz sokak röportajları ve farklı çekimlerle tüm sosyal medya mecralarında ekranlarda olacağız. PUSULA TV Konya’da yıllardır yayın yapan yerel TV’leri saymazsak 6 bine yakın abonesi ile Konya’da en çok organik Youtube abonesine sahip medya kanalı. Bunu daha da artırmak için çok farklı içerikler üretme çabamız da sürüyor.

Basılı medyanın gittikçe irtifa kaybettiği, yaygın TV’lerin de günden güne izleyici yitirdiği günümüz medyasında sosyal medya video kanallarını çok daha aktif şekilde kullanmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bunun için ekibimizle birlikte yoğun mesai halindeyiz. İnşallah eklediğimiz yeniliklere daha da çeşitlendirerek özgün ve kaliteli yayıncılığı bambaşka evrelere taşıyacağız.

İlk olarak ABD ve Rusya dostumuz mu diye sormuştuk, daha sonra geçtiğimiz günlerde alınan kararın üzerine; düğün konvoylarıyla ilgili durumu onlarca Konyalı ile konuşup halk ne diyor, olaya nasıl bakıyor hepsini gözler önüne serdik.

Konyaspor’dan toplu ulaşıma, kadınlar gününe size burada hepsini yazamayacağım onlarca içerik sizleri bekliyor. Bu konuda sosyal medya sayfalarımızı takip etmeniz ve fikirlerinizi yansıtmanız bizler için çok ama çok önemli.

Haydi, iyi seyirler…

 

GÖNÜLLÜ ASKERLİK

Erkeği ile kadınıyla yüzlerce Türk vatandaşı Cumhurbaşkanlığı iletişim kanalı (CİMER) aracılığıyla gönüllü şekilde Suriye’ye gitmek için başvuruda bulunmuş. Yazılan metinleri okuyunca duygulanmamak elde değil. Bot boyarım diyen de var, su taşırım diyen de… Tabi bunlar sembolik… Gerçekten Milletimizle ne kadar gururlansak az. Ülkem için canımı veririm cümlelerini okuyup tepkisiz kalabilmek mümkün mü?

TSK Güçlendirme Vakfı kanalıyla yardımda bulunanlar da sürekli artıyor, bedenen bir şeyler yapamayacağını bilenler en azından safımız belli edasıyla küçük de olsa çorbaya tuz atıyor. Zor zamanlarda nasıl bir araya gelebildiğimizin en güzel göstergelerinden biri bu. Şükürler olsun…

 

SURİYE’DEN ELİMİZİ ÇEKECEKMİŞİZ!

Sosyal medyadaki alçakça yorumlara bakınca bazen nevrimiz dönüyor. Bu ülkenin gerçek sahipleri, Müslüman Türk Anadolu evlatları bu alanlarda yer almayı umursamayınca elbette bu “hain görünümlü” tipler kendilerini galip zannediyorlar.

Neredeyse hepsi TC vatandaşı olan bir grup akademisyen, çoğunluğu tiyatro sanatçısı belli ki hepsi özel yetiştirilerek aramıza sokulmuş müsveddeler bildiri yayınlamış. Buraya metni alıp sizlerin de canını sıkmayacağım. Lakin bir şey var ki bu güruha Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı denilmesi kanıma dokunuyor. Dışarıda istenilen mücadeleyi verelim de ah şu içerideki kahpeler olmasa!

 

DAVUTOĞLU GELİYOR, SELÇUKLU’DA SON DURUM

Billboardlarda fark etmişsinizdir, 7 Mart’da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla il binası hizmete girecek.

Geçtiğimiz günlerde İdlib saldırısı üzerine AK Parti ilçe kongrelerine ara vermişti. Sordum 7 Mart’taki Selçuklu ilçe kongresi planlandığı şekilde yapılacak. O günlerde ertelenenler de uygun zamanlarda gündeme gelecek.

Biliyorsunuz Konya Valiliği aldığı karar ile her türlü konvoyu yasakladı. Edindiğimiz bilgiye göre Gelecek Partililer Aşağıpınarbaşı kavşağında toplanıp karşılama ile şehre konvoy halinde girecekler.

Merak ettiğim şu:

Bunun için herhangi bir başvuru yapıldı mı? Konvoya izin verilecek mi? Yoksa cezalar arkadan mı GELECEK…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR