Murat Güzel

Murat Güzel

Mevlana Esnafı Belediyeye Kızgın!

Mevlana Esnafı Belediyeye Kızgın!

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan başlarken giriştiği işlerden biri de Alaaddin-Adliye tramvay hattı için Mevlana Caddesi kısmında yapılacak fiziki çalışmalardı.

Yaklaşık 20 gündür sürdürülen çalışmalarda caddenin kazıldığı haliyle bırakıldığını, ek herhangi bir şeyin yapılmadığını iddia eden cadde esnafı, belediyeden bölgedeki çalışmaların ne zaman tamamlanacağı konusunda da bilgi alamadıklarını öne sürüyorlar.

Ramazan ayının birçok gününde dükkânlarında sinek avladıklarını söyleyen esnaf şunu sarahatle de belirtiyor: “Bu çalışmaların yapılmasına karşı değiliz. Tramvay geçecekse geçsin. Ancak başlanan iş de sürüncemeye bırakılmasın, vaktinde bitirilsin. Bir yeri kazıp 15 gün o halde bırakmanın anlamı var mı? Ne zaman bitireceksiniz bu çalışmaları diye soruyoruz. Cevap veren bir Allah’ın kulu çıkmıyor. Haydi ben satış yapmadım bugün, işler kesat. Peki, yan dükkandaki komşum da satış yapamıyor, öteki komşular da. Caddeye gelen insan sayısı o kadar az ki.”

Esnaf, dağlı olduğu için arada bazı küfürleri de sıralıyordu, ancak onları yazmanın elbette alemi yok.

Bütün bunları telefonda konuştuğum esnaf bir de caddedeki çalışmaların son durumunu gösteren fotoğraflar çekmiş.

İşte o fotoğraflar:

dscf5829.jpg

dscf5831.jpg

dscf5833.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR