Uğur Özteke

Uğur Özteke

MHP’li Dostlar “Kurşun döktürün”

MHP’li Dostlar “Kurşun döktürün”

Bir dönem Türk siyasetine mührünü vuran “Türk-İslam ülküsü” ve “Türk milliyetçiliği”nin, Türkiye’deki ya da dünyanın çeşitli ülkelerindeki durumunu bilmem ama Konya‘daki durumu iyi biliyoruz. MHP Konya’yı hep birlikte yakından izliyoruz ve bu insanların büyük açmazlarda olduğunu görüyoruz.

Konya’da Merhum Alpraslan Türkeş’ten sonra bir türlü temelini bulamayan MHP, son yerel seçimlerden sonra da yine sessiz sedasız köşesine çekilmiş durumda. MHP’de daha önceden görev almış isimlerle, son istifa eden ekiple zaman zaman ya etli ekmekçide ya da bir cafede karşılaşıyoruz.

İnanın bu temiz insanların bakışlarından rahatsız oluyoruz. Çünkü hepsi yaralı ve nerede ise hepsi de bir gazeteci ile karşılaşıp içlerini boşaltmaktan korkuyorlar. Ve bu tanıdık dostların hiç biri bizimle MHP’yi konuşmak istemiyorlar. Biz bir şeyler sormak isteyince de “Aman abi durum hassas bu konulara girmeyelim” benzerinde cevaplar alıyoruz.

Korkunun ecele faydası yok ki.

İnsanlar karnından konuştukça sıkıntı daha da büyür. Bizim gördüğümüz tek bir gerçek var MHP Konya’da gerçekler yüksek sesle konuşulup ortaya dökülmedikçe, tertemiz insanlar bir bir köşelerine çekilmeye devam edecekler.

Ve en acısı da Konya sağlam, güçlü ve de temiz bir muhalefeti kaybetmiş olacak.   

KONYA İÇİN EN ACI

GERÇEKLERDEN BİRİSİ DE FUHUŞ

Muhafazakâr Konya’mız için en acı konulardan birisi de bu şehirdeki fuhuş olaylarıdır. Bu durumu bizler zaman zaman gazetelere düşmemesi için şehri yöneten büyüklerimize bizzat iletiriz. Onları dinlediğimiz zaman da tabandan gelen ile tavandaki durumun ortak bir detayı olsa da farklılığı ile karşılaşırız.

Mesela geçenlerde Konya basınında yer alan küçük bir çocuğu kaçırmaya teşebbüs olayını bizzat Emniyet Müdürümüz Hüseyin Namal Bey’den dinlemiştik. Bize aktarılanlar ve basında çıkan haberler ile Müdür Bey’in anlattıkları arasında dağlar vardı.

Şimdi bir olayı daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Ama korkuyorum ki sonunda bize bu iş böyle değildi demesinler.

………………..

Çok iyi tanıdığım sözlerine güvendiğim işi gücü kendi ekmek parasını kazanmak olan bir abimiz aradı. Yemin billah ile gözleri ile gördüğü bir olayı bizimle paylaşıyordu. Abimizin iddiasına göre akşamları saat 9’dan sonra Sille kavşağında Dedeman Otel’in karşısında KİPA önünde iki bayan hatta biri de nerede ise çocuk yaşta imiş resmen fuhuş pazarlığındaymış.

Abimize çıkıştım, “Madem bu pazarlığın bu kadar fuhuş için yapıldığından eminsin niye cep telefonunla fotoğraf çekmiyorsun ki? Biz bunu yazıp milleti zan altında bırakacağız. Elimizde bir fotoğraf olsa”…

-Ah abim benim telefonum o kadar iyi çekmez ki. Biliyorsun biz ekmek parası için direksiyon sallıyoruz…

Bizim günahımız bize yeter biz kimsenin günahını alacak durumda değiliz.

Biz iyi ya da kötü bilgilerle şehir adına elçilik yapıyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kadının huyu para yokken, erkeğin huyu para çokken anlaşılırmış.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bir yandan telefonla konuşup bir yandan da araç kullanacağız diye işin rezilliğini çıkartmadığımız zaman ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR