Ali Dutal

Ali Dutal

ÖNÜNÜ GÖRMEYEN Ö…LER(?)

ÖNÜNÜ GÖRMEYEN Ö…LER(?)

Dünyamızda bu kadar yaşanan vahşet, adaletsizlik, sömürü her türlü edepsizlik dururken ve insanlığın düştüğü vahim durum açık ve net ortadayken içimizdeki bazı beyinsiz hoca tiplemeli adamların işi gücü Müslümanlarla özellikle de Allah(cc) dostlarıyla uğraşmak onlarla alay etmek!

            Sakın ha bunları hesaba alıp yazıma konu yapıyorum, zannedilmesin! Esas amacım, bunların dolmuşuna binen ahmakları uyarmaktır. Çünkü, hiçbir kimsenin bunların tuzağına düşerek manevi yönden zarar görmesini istemiyorum; velev ki, cahil cühela olsun!

            Boş ver kim ne yaparsa yapsın, diyebilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz; ancak, bir kişiyi bile olsa bu nifak sarmalından kurtarmak hepimizin vazifesi olmalıdır.

            Dünyayı saran koronavirüs birazcık akıllarını başlarına getirir mi diye düşündük; ama nerede?  Yine, her zaman olduğu gibi bu virüsün suçlusu da Müslümanlar ve Allah(cc) dostları(?)

            İsmini vermeyeceğim; ancak, çoğunuzun bildiği bir kişinin gündem ile ilgili videosunu görsel ve sosyal medyada gördük. Bazı kesimler bu videoya mal bulmuş mağribi gibi sarıldılar, site ve sayfalarında paylaştılar.  

            Adı ve soyadı kendisine yakışmayan malum şahıs bir salonda dinleyicilerine aynen görselleri de göstererek şöyle diyor: 

            “Evliyalık taslayan şarlatanlar öngöremedi ama Bill Gates öngördü. Bil Gates “…İşte buna benzer bir şey diyor gelecekteki felaketimiz. Bir milyon kişiyi öldürecek bir virüs. Füzeler olmaz mikroplar yapar diyor”, diyor.

Durun bitmedi asıl önemlisi burası devam ediyor; “Onca evliya yetiştirdik onca keramet sahibi yetiştirdik bir tanesi korona geliyor demedi ama Hazreti Bill Gates rahmetullahı aleyh kuddisessirrahulaziz bu konuşmayı 5,5 yıl önce söyledi.” Diyor.

            Dinlerken bir kez daha sinirlerim bozuldu ve tekrar tekrar öküzlerden özür diliyorum(?) Sinirlenmemek için insanın bir şeylerden yoksun olması gerekir.

-Sinirlenebiliyorum ELHAMDÜLİLLAH!

            Be adam sen de hocayım diye ortalıkta dolaşıyorsun! Seni de yetiştirdiler sen ne güne duruyordun, sen öngörseydin! Bu konuşuyor konuşmasına da salondakiler de hiç sormuyor “Hocam sen niye öngörmedin” diye!

Evliyalık taslamakta ne oluyor, hem böyle bir mantıksal yaklaşım olur mu?

            Bir de utanmadan arlanmadan gıcık üslubuyla “ama Hazreti Bill Gates rahmetullahı aleyh kuddisessirrahulaziz” diyor.

            Adamın derdi Bill Gates’in 5,5 yıl önce söyledikleri değil; her olumsuz olayın sebep ve sonuçlarını İslam’a ve Müslümanlara yüklemek!

            Kaldı ki, coronavirüse benzer biyolojik silahları sanki kimse öngörmemişte Bill Gates öngörmüş. Esas olan öngörmekse burnunun dibindekini görmeyip uzaklardaki birini bizim için kutsal sayılan ifadelerle alaycı bir şekilde dile getiriyorsun.

            Lafa bak “Evliyalık taslayan şarlatanlar öngöremedi ama Bill Gates öngördü”!

            Ulan senin sevmediğin (rahmetli de bunu sevmezdi) 10 yıl önce öngörmüştü. Yıllarca zır deli diye aşağılayıp püsküllü diye alay ettiğiniz Kadir Mısıroğlu bir televizyon programında aynen şöyle diyor:

Geleceğin silahı mikroptur. Buna Amerika hazırlanıyor. Birisi mikrop silahıdır. Mesela, Amerika şarbon üretip saklıyor. Bu Çin ve Hindistan içindir. İkinci silahta gıdadır. Yahudi geçen asırda parayı ve felsefeyi kullandı. Bu asırda mikrop ve gıda bu iki silahın önüne geçmiştir. Daha kolaylıkla insanları ifsat edecek. Kendi hegomanyası. Lakin Allahü azimüşşanın kanunu icabıdır. Bir şey kemale vardı mı, zevale döner. Gece karanlığı en hat safhaya vardı mı üç beş dakika orada durur, dönüş başlar ve sonuna doğru hızlanır.”

İnanın bunun öngörülmesi çok önemli bir olay olmayıp zaten sürekli konuşulup yazılıyordu. Hatta bir çok filmde bu konular işlenmiştir.

-Bill Gates kim?

Hepimizi sömüren dünyanın en zengin adamlarından biri. Bu kişinin dünyada olan bir çok olaydan haberi olmaması mümkün mü? Belki de dünyaya yön verenlerle birlikte hareket ediyordur. Kim bilir coronavirüs ilişkili aşı ve ilaçlarda pay sahibi olacak.

Doğrusu ben bunlara takmıyor hatta Bill Gates’e övgüler düzen adamı ve muadillerini de. Hiç akıllarını kullanmadan, düşünmeden bu adamların söylediğini hop kapıp İslam’a saldırı amaçlı kullananlara takıyorum.

Eğer mikrop bilimi ile ilgili bir sorun yaşanıyorsa bunların suçu imamlar ve din adamları değil ki, bu ülkenin üniversitelerini işgal eden kendilerine bilim insanı nitelendirmesi yapan kişilerdir.

Bir de Enver Aysever gibiler var ki; bunları bırakınız insan hayvan yerine bile koymuyorum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali Dutal Arşivi
SON YAZILAR