Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Sizin eseriniz..!

Sizin eseriniz..!

Konyaspor Karagümrük karşısında 1 puanı son dakikada penaltı ile zor kurtardı..

Evinde oynadığı son 3 lig maçını da kaybeden Konyaspor, ligde en çok beraberlik alan takım olan Karagümrük maçına son derece stresli çıktı önceki maçlara göre daha çok seyircinin geldiği mücadeleye belki de bu tedirginlikten dolayı oldukça tutuk başladı.

Konyaspor'un bu tedirgin oyunu rakip Karagümrük'ü cesaretlendiriyordu ilk dakikalardan itibaren tam bir orta saha mücadelesine dönüşen oyunda 16'da Marlos'un attığı gol ofsayta takıldı sayılmadı ancak Konyaspor da doğrusu ilk 20 dakika pozisyon bulmakta oldukça zorlandı..

Guilherme'nin sakatlanıp oyundan çıkışı zaten oyun kurmakta zorlanan Konyaspor'u daha çok sıkıntıya sokar endişeleri vardı, yerine Yasir oyuna dahil oldu..

Konyaspor'un oyuna ağırlığını koyamamasının en büyük etkenlerinden birisi ne Enzonzi'nin ne Soner'in ne de Cicaldau'nun hücumda yeterince verimli bir orta saha üçlüsü olamamalarından hatta adeta yürüyerek oynamalarından kaynaklanıyor..!!

Ve ne yazık ki Hakan Keleş'in de bu gidişata dur diyecek bir katkısının olmaması ilk yarının golsüz sona ermesine neden oluyordu..!

Şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Konyaspor 2. yarıya da aynı 11 ile başlarken 46'da sol kanattan gelen Karagümrük, 5 Konyasporlunun bakışları arasında Güven Yalçın ile 1-0 öne geçti..

55'te Cicaldau çok güzel vurdu kafayla top üst direkten döndü..

Hakan Keleş 63'te Prip'i ve ıslıklar eşliğinda Enzonzi'yi çıkardı, Oğulcan ve Muriç'i oyuna aldı..

Gol beklenen 1-0 mağlup durumdaki Konyaspor hücumda da savunmada da tel tel döküldü dakikalar ilerledikçe artan strese de bağlı olarak pas hataları çok arttı..!

Sinirlerin iyice gerildiği 'Yönetim istifa' ve 'Fatih dışarı' tezahüratlarının yapıldığı dakikalarda Calvo'nun güzel kafa vuruşu da üstten auta çıkıyor, umutlar son 10 dakikaya kalıyordu..

83'te de Ahmet Yasir ile Soner de Oliveira ile değişti, oysa gol yediği dakikada yapılması gereken değişiklikler neden bu dakikaya kaldı anlamak mümkün değildi..!

Sahada adeta ne kadar ekmek o kadar köfte dercesine oynayan futbolcularla dolu Konyaspor 7 dakika uzayan mücadeleden de mağlup ayrılarak evinde üst üste 4. mağlubiyetini almaktan son dakikada devreye giren VAR'ın izle tavsiyesiyle hakemin zorla verdiği penaltı kararı ile kurtuldu.

Cikalleshi uzatmadaki penaltıyı gole çevirerek takımına 1 puanı getiren usta isim oldu..

Ortaya koyulan futbol cuma günü deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor mücadelesi öncesi büyük endişeye yol açtı.

Defalarca yazdık ; takımın bu duruma gelmesinin en büyük müsebbibi aday çıkmasını engelleyip yönetime atama dayatanlardır, eserinizle gurur duyun..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR