Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

SİZİN GÜCÜNÜZ BİZİM TUTKUMUZ

SİZİN GÜCÜNÜZ BİZİM TUTKUMUZ

Rakiplerin puanlar alması o yada bu nedenle bizim 3 haftadır kayıp etmemiz bizi çok zor bir duruma itmişti. Bu süre zarfında Sergen ile anlaşmış,kısa vadede yapılabilecek en iyi hamlelerden birini yapmıştı yönetim. Galatasaray maçında özellikle ilk yarı çok olumlu sinyaller veren takımımızda olmak yada olmamak maçı olarak Kayseri maçı görünüyordu.

Altın çağlarından birini yaşayan Kayseri temsilcisinin ilk 5 hedefi olduğundan mac kağıt üzerinde de daha zor olacağa benziyordu. Galatasaray maçına benzer bir anlayış ile sahadaydık aynı o maç gibi yine maçın başında adeta 1-0 önde başladık. 4-5-1 yada 4-1-4-1 diyebilirsiniz. Sergen hoca Mehmet Özdilek'in düştüğü hataya düşmeyerek tek forvet ile oynayıp her oyuncuyu kendi mevkiinde değerlendirdi.

Böylece hem oyuncuyu kaybetmedi hem de olası tepkilerin önüne geçmiş oldu. Hafta içinde Nalçacılılar grubunun takıma yaptığı moral ziyaretinin ve hocanın takıma verdiği öz güvenin çok net meyvelerini topladık.

Konyaspor maçın ilk 15 dakikalık bölümünde kaleyi adeta ablukaya aldı önüne gelen her oyuncu direkt kaleyi düşünerek yetenekleri çerçevesinde kaleye hücum ettiler. Mac boyunca Kayseri ekibinin aman bu nasıl kaçar dediğimiz pozisyonu yok gibi.

Rakip sahada pozisyon üretirken kalesinde pozisyon vermeyen bir takım hüviyetinde oynadık. Kayserinin ilk 5 iddiası olduğundan hedefi kalmamış bir takımla mac yapmaktan çok daha zor bir mücadele oldu.

Bu karşılaşmanın anlam kazanabilmesi için haftaya olmazsa olmazımız Osmanlı maçını kazanmak olmalı ve 8 maçın hepsine bu maçı almazsak ligden düşeriz mantığı ile canla başla mücadele etmeliyiz.

Ortada bizim şimdiye kadar topladığımız kadar puan var her maça kendi özelinde bakarsak bambaşka yerde oluruz.

Halis Özkahya kendi standardının üzerinde maç yönetti diyebilirim. Sergen Yalçın'ı tribüne göndermesi komikti. Sergen Yalçın gerek çıkardığı onbir gerek değişiklik zamanları duygularınıza tercüman olur cinsten sadece ben olsam Fofana'yı ikinci yarı tercih ederdim. Orkan orada bence daha etkili olacaktır ama hocanın da kendince haklı nedenleri vardır takım oynayıp kazandıkça problem yoktur. Bir kaç kelime de Kayseri taraftarına söylemek gerekirse işte tam da Türkiye'de örnek gösterilebilecek bir taraftar ilişkisi gördük. Atkılar değişildi, sohbetler edildi,başarılar dilendi ve mac sonu uğurlandılar. Hepsine duruşları, örnek davranışları ve güzel temennileri için teşekkür ederiz.

Sonuç olarak; çok çok önemli puanı hanemize yazdırdık. Eğer bu maçtan 3 puan gelmeseydi psikolojik olarak bir çok şey bitmişti.

Maçın sözü;

Sizin gücünüz bizim tutkumuz Konyaspor'u ligde tutacak.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR