Uğur Özteke

Uğur Özteke

Uğur İbrahim Altay, ASKON ve Meram TIP’ın 2014 vizyonu

Uğur İbrahim Altay, ASKON ve Meram TIP’ın 2014 vizyonu

Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay, Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıda beş yıllık çalışmanın genel değerlendirmesini yaparken, satır aralarında da 30 Mart sonrasının ipuçlarını verdi.

Sayın Başkan’ın neler dediğini zaten akşam TV’lerden canlı olarak izlediniz. Ya da bugün gazetelerde satır satır okuyorsunuz. Toplantı ile ilgili bizde ki genel kanaat ise şöyleydi. Değerlendirme toplantısı dakikliğinden intizamına, davetlilerden sunuma kadar tek kelime ile dört dörtlük idi. En başta Başkan Altay olmak üzere yardımcılarını ve çalışma arkadaşlarını profesyonelliklerinden dolayı kutlarım. O koca salonu doldurmalarına rağmen hiçbir sorun yaşanmasına fırsat vermediler. Zaten bu bir ilk de değildi. Başkan sunumda son derece rahattı. Konuları hâkimiyeti ile her projenin içinde nasıl olduğunu net gösteriyordu. Uğur Başkan geride kalan beş yılda vizyonu, misyonu ve karizmatik duruşu ile tek kelime ile mükemmeldi. Yalnız buradan Sayın Başkan’a küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Başkan gecede bir kez daha söyledi “İyi ki Selçuklu’da yaşıyoruz”…

….

Başkanım haklısın, doğru da söylüyorsun. Ama biz Selçuklu’da yaşamayanlar bu lafa bozuluyoruz (!).

ASKON BAŞTAN SONA

KENDİSİNİ YENİLEMİŞ

Perşembe akşamı günü Selçuklu Belediyesi’nin toplantısı nedeni ile günü burada kapatmıştık. Ama Cuma sabahı yine Dedeman Otel’de idik. Bu kez ASKON’un bir toplantısı vardı. Oysa yurt dışından gelen bir misafirimiz için eve gidecek vakit bulamıyorduk. Ancak Sayın Başkan Yakup Yıldırım Bey’in bizzat arayarak yapmış olduğu davetine de icabet etmek için yine burada idik.

ASKON yani Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Konya Şubesi’ni yıllar sonra belki de ilk kez böylesine farklı yenilenmiş ve heyecanlı görüyordum. Başkan toplantıda yeni vizyonlarını yeni yönetim kurulu arkadaşlarını tanıtıyordu.

Dedik ya ASKON bu kez çok daha sıcak, şirin ve sempatik geliyordu. Bizde ki bu gözlemi diğer basın mensubu arkadaşlarımızda hissetmişlerdi. Arkalarından söylüyorum, yüzlerine ifade ediyorum. Buradan da bir kez daha açıkça yazıyorum, “Konya’nın çok güçlü, şehri ve şehrin her kesimini kucaklayan başarılı bir ASKON yönetimine ve ASKON’a ihtiyacı var.” Dünkü görüntü de bunu gördük. İnşallah yanılmayız.

MERAM TIP FAKÜLTESİNİN

BAŞI DİK, YÜZÜ NURLU, GÜÇLÜ BEYİNLERİ 

Dün gazetemize ziyarete bulunan dostlarımız arasında Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, Başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ, Hastane Başmüdürü Mustafa Sabri Ak abimiz vardı. Sade kahvelerimizi yudumlarken bu hastanenin geriye dönük 35 yılına kadar gittik. Konya’nın gururu, Türkiye’nin örnek şifa kaynağı hastanemiz için insanlar emeği geçen rektörlerinden temizlik ve güvenlik görevlilerine kadar herkese duacı. Biliyoruz ki bu insanlar geçmişte çok ağır ithamlarla karşı karşıya kaldılar. Canları acıdı yürekleri yandı. Ama bugün başları dik alınları açık. Tabii ki gönülleri kırık. Olsun nasıl olsa Cenab-ı Allah biliyor yaa. Sizler çalışmaya devam edin bazı emekler boşa gitmiyor. Çünkü zaman en iyi ilaç imiş.  

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dünya bir eğlence ve oyun yeri değildir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Körüklü Belediye otobüsü sürücüleri kendilerini sollamak isteyen araçları sıkıştırmadığı zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR