Hüseyin Öner

Hüseyin Öner

Yazıklar olsun

Yazıklar olsun

 Hedefini bulan ve muhataplarını üzen yazılarıma tek elden itiraz ve küfürler geleceğini biliyordum, aslında hiç şaşırmadım. Biliyordum ki Donkişotlar yanlış bilgilendirmelerle bazı zavallılar vasıtasıyla harekete geçecekler. Ben dilerdim ki yazıları üzerlerine alanlar, açıkça ortaya çıksınlar. Etek altına saklanarak mücadele etmesinler.

 Aslında; Orhan Gencebay ne güzel söylemiş. “Yazıklar olsun, kula kulluk edene yazıklar olsun” diye. Benimkisi de öyle bir şey. Eğilmedim, bükülmedim ve de Allahıma şükür kırılmadım, dosdoğru dimdik ayakta duruyorum. Gücüm yettiğince doğruları avazım çıktığınca haykıracak, haksızlıklara da isyan etmeye devam edeceğim. Bu böyle biline!

Sonu nereye varırsa varsın, inceldiği yerden de kopsun. İtirazı olanlar, yalan söylüyor diyenlerle de her platformda konuşmaya ve tartışmaya hazırım. Birilerine benim Konyaspor düşmanı  ve sosyal demokrat olduğumu söyletiyorlar. Çıksınlar desinler  ki, Hüseyin Öner şurada Konyaspor aleyhine kötü söz söyledi, siyaseti  kullanarak kendine rant sağladı. Hodri Meydan… Ama ben Donkişotların neleri kullandıklarını, neler yaptıklarını çok iyi biliyorum. Ama istiyorum ki; ders alsınlar, kendilerini düzeltsinler, doğruları yapsınlar, kafalarını kaldırıp kulaklarını açsınlar. Bunların tek dertleri kardeşim olarak bildiğim Mehmet Baykan’la aramı açarak, yollarına devam etmek. Yok kardeşim benim bildiğim Mehmet Baykan dürüsttür, kul hakkı yemez, asla bilerek bir hata yapmaz, tek derdi vardır, o da HİZMET. Bakalım daha ne kadar kandırabileceksiniz, daha ne kadar bilya boncuk oynayacaksınız, daha ne kadar doğruları saklayarak yanıltacaksınız. Mehmet Baykan benim her dönemde yanında olduğumu ve kendisine asla yanlış bilgiler vermeyeceğimi bilir. Hani bir söz vardır ”Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış” diye. Sürdürün bakalım saltanatınızı, bir gün açığa çıkacak ve yakalanacasınız. Geriye dönüp bakıldığında hiçbir şey yapmadığınızı ve geçen zamanın yazık olduğunu hep beraber göreceğiz.   

            Bakın gazete de çıkan yazılarıma gelen eleştirilere. Ya tam destek veya küfürlerle eleştiri, ortası yok. Buradan bile anlaşılıyor ki Donkişotların yalakaları tertiplenmiş ve salınmış. Böylelerine bizler GAK GUBUK deriz. Onlar gaklamaya devam etsinler. Bu hafta oynayacağımız Sivasspor maçı çok önemli. Yeni stadında ilk maçını kazanmış, moral bulmuş olan Konyaspor’umuzun puan veya puanlarla döneceğine inancım sonsuz. Passolig karmaşasında diğer takımlara göre seyirci sayısına göre iyi not alan ve tüm ulusal medyada beğenilen takımımızın bizleri yanıltmayacağına inanmak istiyoruz. Bilirsiniz inanmak kazanmanın yarısıdır.

Bu günlük bu kadar diyorum. Ne dersiniz umarım sizi sıkmamışımdır.

Haydi hayırlısı…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Öner Arşivi
SON YAZILAR