Muzaffer Kırmacı

Muzaffer Kırmacı

YÜZDE DOKSAN EVET DE ÇIKSA…

YÜZDE DOKSAN EVET DE ÇIKSA…

Kendilerini Türkiye’nin gerçek sahibi gibi gören, kendilerinin istemediği hiçbir şeyin yapılamayacağını sanan, halkı maraba, kendilerini de efendi kabul eden bir marjinal zümre var.

Bu marjinal zümre halka hep tepeden bakmıştır. Halk hiçbir şeyden anlamayan cahiller topluluğudur onlar için. Halk onlar tarafından güdülecektir. Halkın, yöneten olmaya hakkı yoktur. Halk sadece o marjinal zümre tarafından yönetilmeye müstahaktır.

Türkiye’de son kararı onlar vermelidir. Onlarsız alınacak hiçbir karar doğru değildir. Çünkü her işin en doğrusunu da ancak onlar bilirler.

“Kim onlar” derseniz, hepinizin bildiği mutlu azınlık. Ülkenin kaymak takımı. Eski komünistler gibi servet düşmanlığı yapacak değiliz. Ama dinime dahleden bari Müslüman olsa.

Referandum sonucunun şekillenmeye başladığı şu günlerde, mutlu azınlık diken üstünde. Gönüllerine göre bir sonuç çıkmayacağını anlamış olmalılar ki, mızıkçılık yapmaya başladılar. “Yüzde doksan da çıksa olmaz” diyorlar.

Dedik ya onlar efendi, bizler marabayız. Bizim referanduma yön vermemiz mümkün değil. Halk karar verici olamaz.

Kendisini efendi sanan kokana, yanında çalıştırdığı gündelikçi kadına sormuş ;

  • Oyunu nereye vereceksin?
  • Ak partiye hanımım.
  • Neden Ak Parti?
  • İstikrar için hanımım.
  • İstikrar senin neyine! Senin istikrarla ne işin olur.

Dedik ya biz onlar için yaşıyoruz. Varlık sebebimiz onlar. Biz de artık çok olmaya başladık. Ülkenin gerçek sahipleri (!) dururken bizim ülkemizi sahiplenmek neyimize?

Bu hasta ruhlu yaratıklar, hakir gördüğü halk tankın önüne yatarken bankamatik kuyruğundaydılar. Alışveriş merkezlerinde gıda depolama derdine düşmüşlerdi. Onlar bir yolunu bulup çocuklarına askerlik yaptırmazken, maraba gördükleri halkın çocukları vatanı savunmak için karın altında dağlarda savaşıyorlardı.

Artık maskeler düştü. Hainlerle gerçek vatanseverler belli oldu.

Bundan böyle halk, kendi kaderini kendisi belirleyecek. Halkın iradesine ipotek koyulamayacağını herkes bilecek. Sandık ne derse o olacak.

Kimse bu asil millete efendilik taslamasın.

Gerçek efendi, milletin kendisidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Kırmacı Arşivi
SON YAZILAR