Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

5 AYDA 19 KİLOMETRE TRAMVAY HATTI

5 AYDA 19 KİLOMETRE TRAMVAY HATTI

5 ayda 19 kilometre tramvay hattı döşemiş ve sefere başlatmışlar.

Yapılan işten ülkem adına sevinirken kentim adına üzüldüm. Bizim meşhur Alaaddin-Adliye hattını düşününce üzüntüm arttı.

Üzüntüm işin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiş olması nedenli.

Efendim Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı da destek vermiş.

Biz de alalım efendim o desteği; Bakanlık Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin değil ya.

Doğru adımlar iyi planlama ile yapılır. Bizde planlamaların geç yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama uygulamalarımız geç. Yavaş gidiyor her şey sanki.

Gururumuz Torku Arena Stadyumu, II. Kılıçaslan Köşkü çalışması, şimdilerde hızlı ilerlemekte olmasına sevinsek de Numune Hastanesi İnşaatı, Eski Buğday Pazarı Hızlı Tren İstasyonu, 2013 sonlarında bitmesi beklenirken geçenlerde açılan Türk Yıldızları ve Kardeş Şehirler Parkı… Hepsi gecikmeli, çoğu çifter ihaleli.  Kusura bakılmasın ama sanki panik yok, işler biter modundayız; günümüz teknolojilerine ve emsal kentlere göre hızımız yavaş. Hayırlısı, başka ne diyelim?

 

ANFA ÖRNEĞİ

Geçenlerde Genel Yayın Yönetmenim Sn. Uğur Özteke, Klistra’nın halini fotoğraflarla gözler önüne serdi. Bu önemli tarihi alanın son durumunu bilmiyordum. İki yıl önce Eflatun Pınarı ve Meke Gölü’ne gittiğimde oralarda da sahipsiz bir görünüm vardı maalesef. Ankara Büyükşehir Belediyesi yan kuruluşu ANFA, Hacı Bayram Camii başta büyük parklara kadar güvenlik ve koruma hizmeti vermekte. Acaba Klistra ve benzeri özel mekanlar Konya’da da Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenlik ve tanıtım hizmeti kapsamına alınamaz mı? Öneri benden, karar belediyemden. Saygıyla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR