Prof. Dr. Fikret Akınerdem

Prof. Dr. Fikret Akınerdem

ADALET YÜRÜYÜŞÜ 15 TEMMUZ’U TEYİT EDİYOR MU?

ADALET YÜRÜYÜŞÜ 15 TEMMUZ’U TEYİT EDİYOR MU?

Geçenlerde bir arkadaşımın bürosunda daha önceden tanıdığım FETÖ’den yargılanmış birisi ile karşılaştım. 15 Temmuz öncesi son derecede gururlu, baskın, kibirli, kendini güveni oldukça fazla görülüyordu. Şimdiki haliyle 9 ay içeride kaldıktan sonra ürkek ve yıpranmış halini gördüğümde; son derecede üzgün, boynu bükük, mahzun, o yüksek perdeden bakışı kalmamış bir halde gördüm. Hiç bir şey söylemeden arkadaşın “aldatılmışız” ifadesi ile karşılaştım.

Bu arkadaşın ifadesinin samimiliğini bilmem. Üzerinde durulması gereken şu: İnsan bozuntusu FETO’ya halen sahte peygamber, mehdi gibi İslami sıfatlar yakıştırıp aldatılanlara sözümüz var. Bu arkadaş “aldatıldık, ben terörist olamam, gerçek Müslüman, asla terör örgütü ile işbirliği yapmaz” diyor.

Bunu da geçtik de şunu geçemeyiz. CHP lideri öncülüğünde Ellerinde “adalet” pankartıyla “Gandhi” taklitçiliği yapıp, yol kapatanlara “adaletiniz hayırlı, yürüyüşünüz kutlu olsun” diyemeyiz.

Sahte adalet yürüyüşünün bitiş tarihine bakar mısınız? Aylardır “kontrollü darbe” yaftalaması ile 15 Temmuz’u meşrulaştırmaya, hükümeti ve Devleti zor durumda bırakmayı hedefleyen CHP lideri kime mesaj veriyor acaba. Tam da bu arada 16 Nisan Referandumu ile anayasa değişikliğini tanımayacağını açıklayan, AB üyeliğimizi askıya alınmasını tavsiye eden AB parlementosunun kararına bakar mısınız?

Hangi adalet, hangi insanlık, hangi özgürlük, hangi barış, hangi yurttaşlık anlayışına sığınılır ki. Yavuz hırsın ev sahibini bastırırmış. Hangi adaletinize güvenelim sizin. Okullar kapatan, insanı okullardan ve ülkeden kovan seküler, laikçi solcu, sahte Atatürkçü geçinen Kemalistler, sahte milliyetçi ulusalcılar;

Bitmedi, FETO’cu çete sempatizanları, PKK ve bölücü terörün siyasi kanadı, DHKPC, daha nice nice çağdaş yobazlar, şer odakları. Bir batı projesinin yaltakçısı olduğunu dahi bilmeyenler. Kazanma şansınız hiç yok da kazansanız bile batı bunu sizin de yanınıza bırakmaz. Ağzınızın suyu akmasın, yaltakçılığınızın, batı uşaklığının, projeci devletlerin sığınmacı korumacılığının hiçbir faydası yok.

Sözümüz de burada başlıyor. Eminim CHP ve solcu ve ulusalcı da olsa bu odaklar içinde vatansever insanların olduğunu biliyoruz. Bir zamanlar samimi duygularla destek verilen FETO çetesi be başının “kimin ve neyin” projesi olduğunun farkına varınız artık.

İşte oyun, işte oynatan, işte oyuncu ve işte sonuç. CHP’deki vatanseverler; FETO artık sadece Fetullah değildir. “FETÖ; terör bağlantılı, batı uşaklıklı, CHP’ye de üst akılcılık yapmaya çalışan bir projenin adıdır”. 28 Şubat’ta şer odaklarını uyararak milletin üzerine salarak milli ve seçilmiş yönetimi devirenler ne ise 15 Temmuzcular da bunlardır. Ayrımcılık bitsin artık. Solcu, sağcı, az dindar, çok dindar, çok milliyetçi, az milliyetçi diye ayırt etme yerine kurumları ve sivil toplumu sahte ideoloji ve kimliklerden temizleyelim artık.

Bunun için “Son Türk yurdunu elimizden almaya çalışan üst akıl ve proje sponsorlarını, 16 Temmuz sabahı tüm vatanseverler ele ele vererek bir zincir oluştursun, bu zincirin sağlam halkaları hainlerin boynuna dolandırılsın. Sahtekar, düzenbaz, çıkarcı ve batı yardakçılarından bu ülkeyi kurtaralım. Kimse 15 Temmuz da farklı kesimlerden de olsa laf olsun diye sahneye çıkıp, hainleri kovalamadı. İşte en güzel örnek bu. kendimize gelelim, yeter diyelim.

İŞTE AKIL, İŞTE YOL, İŞTE İKRAM, İŞTE İMKAN, İŞTE VATAN.

BAK KİMDİR BU SON YURTTA TOPRAK ALTINDA YATAN.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Prof. Dr. Fikret Akınerdem Arşivi
SON YAZILAR