Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK PARTİ-MHP KARDEŞLİĞİ

AK PARTİ-MHP KARDEŞLİĞİ

Şehir yavaş yavaş boşalmaya başlasa da Konya’da kalan bizler kendi çapımızda görevimizi yapmaya devam ediyoruz.

Biz izninizle yine şehri yazmaya devam edelim inşallah.

SÜLEYMAN DÜNDAR BEY’İ ÜZMEMEK LAZIM

Genelde şehrin bürokratları için şu ifadeyi çok net söyleyebilirim. Birkaç istisna hariç bizim bürokratlarımız işlerinin ehli, şehir ve ülke sevdalısı, çalışkan dürüsttürler. İşte bu güzel örneklerden birisi de Türk Telekom Müdürümüz Süleyman Dündar Bey’dir.

Geçtiğimiz günlerde bizim gazetede Telekom’un Seydişehir Ofisi ile ilgili yetersiz yönünde bir yazı çıkmış. Dolayısı ile bu iş Süleyman Bey’i üzmüş. Konu ile ilgili Süleyman Bey bizi de bilgilendirdi.  

 

foto-1-350.jpg

 

Telekom 1 Ağustos itibariyle giriş katında yol üzeri engelli rampası olan çok şirin, ofisin içini de 1. sınıf mobilyalarla döşetmiş. Süleyman Bey bu konuda üzüntülü olsa da şöyle diyordu “Bizim Konya TT çalışma prensiplerimizin en önemlisi  "İnsan ve İnsan YAŞAMINA değer katmaktır.." bu yaklaşımla Seydişehir’de zorlukları da aşarak giriş katına tertemiz bir ofis açtık” diyordu.

 

foto-2-310.jpg

Aman Süleyman abicim siz üzülmeyin. Biz sizi müdür olarak değil bir dost olarak tanıdık ve öyle seviyoruz.  İnsanların da teknolojiye böylesine düştüğü ve teknolojisiz nefes alamadığı bir ortamda sizlerin personelinizin nasıl fedakarca çalıştığına da şahitlik ederiz. Allah sizden razı olsun.

KARAPINARLI OKURUMUZU

ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

GÖREVLİLERİ ÜZMÜŞ…

Her ilçe vatandaşımızın kendilerine özgü bir yapıları vardır. Bu Karapınarlı dostları da tanıdıkça ne kadar hassas ve duygusal olduklarını görüyorum. Bizi arayan dostumuz tam bir Karapınar milliyetçisi imiş. Konya’da yaşadığı halde Karapınarlı olduğu için aracını Karapınar’a götürüp orada muayene ettirirmiş. Geçen hafta ya da ondan önceki hafta başına bir iş gelmiş ve öylesine illallah demiş ki “Bir daha araç muayenesi için Karapınar’a mı gitmek” diyerek çıldırıyordu.

Bize aktarılana göre olay şöyle gelişmiş.

Bu okurumuz yine Konya’dan kalkıp Karapınar’a gitmiş. Sırasına girmiş ve aracı muayene ediliyormuş.

Muayene esnasında fren pedalındaki lastiğinin düştüğü belirtilmiş. Abimiz sanayiye gitmiş 5 dakikada taktırıp tekrar gelmiş. Burada ki görevliler tekrar sıraya girmesini istemişler. Abimiz işi iyi biliyormuş. Orada bir yazı varmış. Onu görevliye göstermiş.

Sıra beklemeyecek araçlar: 1. Geçiş üstünlüğü olan araçlar. 2. Özürlü araçları 3. Muayene tekrarı olan araçlar.

Abimiz kendisinden yeniden sıraya girmesini isteyen görevliye bu yazıyı göstererek

“Kardeşim bu yazı niye burada var? Bak ben eksiğimi yaptım geldim hemen yaptırmam lazım. Kimsenin hakkını yemiyorum önüne de geçmiyorum” demiş.

Görevli arkadaş kabul etmemiş ve tekrar bir saat sonraya randevu vermiş.

Şimdi bu abimiz son derece sinirliydi.

Bize anlatılanlara göre de haksız değil, değil mi?

AK PARTİ BERABERLİK GOLUNÜ ATTI AMA

Biz her ne kadar şu Konyaspor Başkan Şan ve yönetimin işine girmemeye gayret etsek de iş çığrından çıktı. Biz Konyaspor’un bu işleri için ne kadar üç maymunu oynamaya çalışsak da Türkiye bizi konuşuyor bizi yazıyor.

Biz yine bu topa girmeyeceğiz.

Sadece dikkatlerden kaçan bir şeye değinmek istiyorum.

Atiker Konyaspor’a verilen o haksız görülmemiş 5 maçlık cezaya ilk tepkiyi veren ve verdikçe de spor camiasından puan toplayan MHP Konya cenahı bu işte 1-0 önde götürürken önce Davutoğlu ardından da Başbakan Binali Yıldırım ile skor eşitlenmişti.

Haaa AK Parti hem de iki Başbakan devreye girmesine rağmen sonuç yine de değişmedi.

Değişse de değişmese de önemli değildi. Gerçi o saatten sonra cezamız düşse de bu kez spora siyaset sokuldu denilecekti.

Tüm bunlara rağmen şimdi şehrin spor kamuoyuna bakıyorum da bu konuda AK Parti’ye yapılan eleştiriler artık unutulmuş durumda. Yani bu iş AK Parti ve MHP ile el ele kardeş kardeş giderilmiş, milletin gazı da alınmış oldu.

  

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Diyorlar ki dost acı söyler? Acıyı söyleyene dost denilmez ki! Seni sevmeyen acı söyler dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söylenendir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Nalçacı Alt Geçidi’nde yolun en sağ şeridinde kontrollü geçiş için şeridi boş bırakıp arkadan gelen trafiğin akışına engel olmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR