Ali Dutal

Ali Dutal

Akit Grubunun Perinçek Aşkı!

Akit Grubunun Perinçek Aşkı!

Sebebini bilmediğimiz tuhaf şeyler oluyor. Ne diyelim Allah(cc) hayırlara getirsin.

            Muhazafakar kesimde özellikle de Akit Grubu yayın organlarında bir Perinçek aşkıdır gidiyor. Hemen hemen tüm programlara davet ediliyor ve adam istediği gibi de ahkam kesiyor.

            Yine “Başka Açıdan” adlı programa katıldı. Bu adamın ÇİN, RUS, İRAN sevdası ve övgüsünden bıktık ya!

-Övüyor da övüyor!

Kenan ALPAY konuşmak istiyor ne mümkün! Adam kimseye lafı bırakmıyor!

Moderatör Fatin Dağıstanlı’nın da maşallahı var yani! Sürekli söz hakkı Perinçek’in!

İnanın, Kenan ALPAY’ın hatırına programı izliyorum. Kendisine teşekkür ederim. Allah(cc) razı olsun.

Ali İhsan Karahasanoğlu arada bir kükrese de ona bir şey demiyorum. Demiyorum; çünkü, hem 28 Şubat darbesinin karşısında olacaksın, oldun hem de kendi televizyonuna 28 Şubat’ın mimarı olduğuyla böbürlen bir adamı çıkarıp konuşturtacaksın!

28 Şubat sürecinde herkesin Vakit Gazetesini almaya korktuğu bir zamanda bir memur olarak alıyor hatta bir dönem abone oldum. O zaman taktire şayan bir mücadele verdi.

Şimdi ne oldu da 28 Şubat süreci devam ediyor, diyen adam kıymete bindi?

Bu Perinçek’in dönüşümüne(?) ve muhafazakarlar tarafından iltifata tabi tutulmasına akıl erdiremiyorum!

-İşin içinde bir iş ve amma ne?

Dönüşümüne derken İslam’a dönüşüne filan değil; öyle olsaydı yine programda “Şeytan Ayetlerinin“ yazarı Turan DURSUN’a övgüler düzdüğü gibi bir de Duran DURSUN’un bu kitabının Kur’an’a ve sünnete uygun olduğunu söylemezdi!

İman sahibi insanın sinirlenmemesi mümkün olmadığı gibi bir de kendisini Efendimiz(sav) ile kıyaslaması var ya bazen çıldıracak gibi oluyorum!

Daha önce de başka programda izlemiştim ve yine aynı şeyleri söyledi.  Kenan ALPAY “bu kadar konuşuyorsun toplumsal karşılığın binde 50 “ demesi üzerine yine “Hz. Muhammed de ilk zamanlar az bir kişiyle başladı” diyerek gelecekte büyüyeceğini söylüyor.

Arkadaş senin siyasetteki yaşın benim yaşımdan fazla hala ülkeyi yöneteceğini söylüyorsun. Hiç önemli değil, istersen dünyayı yönet, beni hiç ırgalamıyor.

Ancak, muhafazakar bir medya organına sürekli çıkarıp konuşturulması kafamı kurcalıyor.

            Bir de Cübbeli Ahmet Hocamız var. Ona ne oldu bilmem, daha önce de Perinçek’e bir teveccühü olmuştu neyse(?) de geçenlerde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hutbesine Ankara, İzmir ve İstanbul gibi baroların tepkisine güya Diyanet İşleri Başkanlığına destek verdiği için Perinçek ile ilgili bir açıklaması var. Ne buyuruyor Cübbeli Ahmet Hocamız:

"Diyaneti destekleyen ve değerlerimizi aziz tutan Doğu Perinçek kardeşimize şükranlarımızı arz ederiz"(?)

Açık, net ve inanarak kendi adıma ifade ediyorum, “beni daha önceki bazı açıklamalarınla hayal kırıklığına uğrattın ve uğratmaya devam ediyorsun hocam” vessalam!

Ya arkadaş sen derya gibi adamsın! Allah(cc) sana büyük bir zeka vermiş senin böyle açıklamalara ihtiyacın mı var?

O kardeşim dediğin kişi “Cemaatlerin kökünü kazıyacağım diye” bas bas bağıran adam! Kökünü kazıyacağım dediği cemaatlerin içinde senin de cemaatin var hatta sen de varsın!

Bu adamdan korkuyorsan, korkma! Değil bu adam, bu adamın ağababaları bile cemaatleri kazıyamaz, kendileri kazınırlar! Yeter ki cemaatler istikametini bozmasın!

Sen tutmuşsun Diyanete destek verdi diye kardeşim diyorsun!

Destek verse ne olur vermese ne olur! Hutbede geçen zina ve eşcinsellik ile ilgili ifade bir hafta tartışıldı ve unutuldu. Sonuç: SIFIR!

Kime kardeş, kime dost denilip denilmeyeceğini sen benden çok daha iyi biliyorsun ve bildiğini ben de biliyorum.

Allah(cc) “mü’minler kardeştir” buyuruyor. Sen benim kardeşimsin, Perinçek değil; Perinçek senin kardeşin olunca bu iş nasıl olacak, kararı sen ver gayrı!

Bak hocam! Senin gibi bir hoca konjonktürel konuşamaz ve konuşman senin misyonuna ve değerlerine hiçbir şey kazandırmaz!

-Konuşunca ne olur biliyor musun?

Seni sevenleri üzdüğün gibi en önemlisi Allah(cc) ve Resulü’nü de üzersin!

Ben sana söyleyeyim o övgü düzdüğün kesimde senin karşılığın “Yanmaz kefen satan adam”! Tabi ki, senin kefen ile ilgili konuşman öyle değil, sen başka şeyden bahsediyorsun!

Bak ben sana yine söyleyeyim: Bunlar, sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle; seni anlamak istedikleri gibi anlarlar; BUNU DA SEN İYİ ANLA!

Medyanın gizemine kapılan kim olursa olsun hele hocalar bir müddet sonra yaptıkları yanlışların farkına varamaz, varsa bile yaptığına kılıf bulmaya çalışır, kılıf bulma!

 

             

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ali Dutal Arşivi
SON YAZILAR