Uğur Özteke

Uğur Özteke

BBP’çiler Çok Üzgün

BBP’çiler Çok Üzgün

Geçtiğimiz hafta sonu Zafer meydanında Alperen Ocaklar’ına gönül vermiş bir grubun sessiz isyanı vardı. Bu işin haber bölümünü zaten gazetelerden, televizyonlardan takip ettiniz.

Biz bu işi aylardır BBP’ye dahası merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na inanan insanlardan dinliyoruz. Biz asla hukuka ve mahkeme kararlarına karşı gelemeyiz. Eleştiremeyiz. Ama bu kararın vicdanlarda kapanmayacak bir yara olduğunu da dile getirmek zorundayız.

Tabii bu işlerin yine de konuşarak araştırarak yapılmasından zamana yayılmasından ve sabredilmesinden yanayız. Çünkü BBP’li dostların durumu gerçekten üzücü ve can sıkıcı.

TORKU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VE KONYA FENER’İN YÖNETİMLERİNİ GÖRÜNCE

Hafta sonu şehrin iki aktif kulübünün genel kurulu vardı. BEKO Basketbol Ligi’nde Konya’yı temsil eden TORKU Selçuk Üniversitesi olağan genel kurulunu yaptı. Yunus Derebağ iki yıldır birlikte çalıştığı Hakan Faydasıçok’a başkanlığı devretti. Hakan Faydasıçok’un başkanlığındaki yeni yönetim listesine bakıyoruz. Bazı iş adamlarının dışında genel yönetim iskeleti korunurken genç pırıl pırıl iş adamları bir araya gelmişler. İşte Faydasıçok ve ekibi Kerem Öten, Targun Polat, Gökhan Çelik, Tunahan Turhan, Ahmet Sertok, Hakkı Polat, Mehmet İngör, Ömer Demirhan, Mustafa Baykan, Ali Arıkoğlu, Bahadır Dilek, Kerim Selek, Mevlüt Oral, Mehmet Yaman, Murat Ünlü, Fuat Tuza, Ümit Uçar, Cihan Ağaoğlu, Suat Çetinkaya, Osman Başaran, Nazmi Yalçın, Hakan Yalçın, Aykut Bedük, Gürkan Uçar, Emre Erdiren ve Ali Yanisar’dan oluşmuş.

Yeni yönetiminin devraldığı bayrağı daha yukarılara çekmek için başarılı olacaklarına inanıyorum. Sadece genel kurul sonrası basında çıkan bazı haberleri anlayabilmiş değilim. Neymiş renkler değişebilirmiş. Renk ne olacak? Tabii ki tartışılmasız yeşil-beyaz olacak. Yeşil-Beyaz olunca ne olacak? Tribünler mi dolup dolup taşacak. Vallahi Kulüp Konyaspor’un olur renk yeşil-beyaz olur. Onu anlarım. Ama kulübün yapısının korunup renginin yeşil-beyaz olmasını bu ufuklu ve vizyonlu iş adamlarına yakıştıramam. Baksanıza tramvayları bile yeşil-beyaz yaparak nasıl dünyamızı daraltıyoruz.

Neyse aynı gün Konya Fenerbahçeliler Derneği’nin de genel kurulu vardı. Burada da dev ve süper bir yönetim oluşmuş. İsimlere tek tek bakar mısınız?

Bülent Kaşdoğan, Fatih Güneş, Osman Başaran, Cumhur Umucalılar, Muammer Kahvecioğlu, İbrahim Büyükpişirici, Ramazan Yaşar, Mevlüt Aydın, Adem Bulut, Ersin Arslan, Arif Doğru, Mustafa Durak, Göksel Karagöz, Süleyman İslambay, Rasih Özdağan, Atilla Zengin, Mustafa Konuş, Mustafa Akdoğan, Yunus Derebağ, Mehmet Akif Kaya, Niyazi Ganioğlu, İbrahim İncer, Münir Uluğ, Önder Çınar ve Ali Özdemir.

Bu isimleri tek tek niye yazdık?

Bu şehrin spordaki markası Konyaspor için en büyük talihsizlik, en büyük kadersizlik için yönetimdeki isimlerin son 10 yıldır sağdan saydığınız zaman 30, soldan saydığınız zaman 30 isim olduğunu görmektir. Hadi yanıldık sizin gül hatırınız için 40 olsun.

Devreye valiler girer, Tahir Başkan girer, Emniyet Müdürü girer bu yönetimler bir türlü genişleyemez.

Ama yukardaki isimleri bakın tek tek yazdık. Bunların hepsi paralı mı? Paralı.

Kelle kulak yerinde mi? Yerinde.

Vizyon sahibi mi? Sahibi.

Demek ki kapıyı açıp kucaklamayı becerebilirseniz bu şehirde çooook spor sevdalısı insan var demek.

Bu vesile ile bizde kendilerini yürekten kutluyoruz. İnşallah daha da başarılı olurlar.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Evlat dediğin, peygamber ağlatmış bir imtihandır. Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Babalar motorların önüne küçük kız çocuklarını oturtmadıkları zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR