Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

BİRAZ CESARET KAZANMAYA YETTİ

BİRAZ CESARET KAZANMAYA YETTİ

Konyaspor sahada sadece adı büyük Kozanoğlu olarak sahada mücadele veren Trabzonspor’u yenmek için biraz kendisine güvenip top yapınca galibiyete ulaşmayı bildi. İkinci yarının başında yeşil beyazlı futbolcuların biraz istek biraz da arzulu futbolu 94 dakika boyunca Konyaspor kalesine tek bir isabetli şut atma becerisinden dahi yoksun Trabzonspor’u yenerek kazanma alışkanlığını sürdürmeye yetti.

Futbol ve gerçek anlamda dişe diş bir mücadele beklediğimiz oyunun ilk 45 dakikasında ne yazık ki temsilcimiz hücum bölgesinde beklenen hamleleri yapamazken Djalma ve Gabriel Torje özellikle beklenenlerin çok uzağındaydı. Ligin zirvesinde yer almaya çalışan Trabzonspor orta alan üstünlüğünü ele geçirmeye çalışırken Konyaspor defansının yüzde yüzlük iki hatasında Medjani bulduğu gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarı da başladığı gibi 0-0 bitiyordu.

İkinci yarıya Konyaspor ilk yarıdan çok daha farklı ve istekli başladı. Topu kazanmak isteyen ve rakibinin baskısından çabuk kurtularak Trabzon kalesine gitmek isteyen yeşil beyazlılar bu anlamlı galibiyetle sadece bir maç kazanmadı Trabzon karşısında da tarihi bir 3 puanın sahibi oldu.

Üst üste üçüncü galibiyetini alan yeşil-beyazlılar, aynı zamanda son yıllarda hasret kaldığımız seriye de imza atmış oldu. Teknik ekip ve oyuncuları kutluyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR