Uğur Özteke

Uğur Özteke

BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI ÇEKİYORSA ...

BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI ÇEKİYORSA ...

Yazımızın bugünkü başlığı bir Hint atasözü imiş, bu sözü bir gün önce eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i kast ederek tweet atmış. Yanı bu satırları yazmadan 24 saat önce televizyonlarda haberlerde izlemiştim.

Allah var ya söz de hoşuma gitmişti. Ama not almamıştım.

Dün sabah gazeteye gelirken yolda Konyaspor ile iç içe olan bu işin yeşil sahalarda bir dönem topunu da oynamış çok sevdiğim bir dost isim önce şu tweetin fotoğrafını çekip bana gönderiyordu

foto-1-274.jpg

 

Direksiyonda olduğum için tam anlayamamıştım. Bir yerde kahve molası verdik. Spordan iyi anladığı için görüşlerine değer verdiğim dostumu aradım “Bu ne anlamadım abi” dedim.

Doğal olarak anlattı.

Bu tweeti eski dahası bir dönem önce Konyaspor yönetim kurulu üyesi olan iş adamımız Hamdi Parmak Bey atmış. “Ne zaman?” diye sordum önceki gün akşam atmış.

Hamdi Parmak Bey çok sevdiğim genç girişimci akıllı ufuklu bir iş adamıdır. Kendi sektöründe de bayağı güçlü. Dahası pek çaktırmasa da yerel siyasetin içinde de yer alıyor. Dahası anladığım kadarı ile siyaseti sporu seviyor.

Şahsen Hamdi Bey ile ardamızda iyidir.

Bu tweeti dahası Konyaspor’u konuşurken aklıma geldi.

Yanılmıyorsam bir yıl filan önce idi. Hamdi Bey o zaman Konyaspor yönetim kurulu üyesi ve Konyaspor’un da alt yapısından sorumluydu.

Allah var konuyu tam olarak hatırlamıyorum ama işte o gün Konyaspor alt yapısı ile ilgili bir eleştiri yazmışım. Hamdi Bey tam bir saat telefonda bana sitem etti. Ben de kendisine “Eğer yanlış bir şey yazdım ise özür dilerim, beni düzeltin, doğru bilgiyi verin” dedim. Hamdi Bey de konuyu yönetim kuruluna götüreceğini ve daha sonra bana döneceğini söylemişti.

Biz daha sonraları Hamdi Bey ile çok karşılaştık çok mevzular konuştuk ama Konyaspor’un alt yapısını belki de basketbolda Konyaspor’da neler olduğu konusu idi, o işi hiç konuşmadık.

  1. bir basketbol işi var ki evlere şenlik. Zamanı geldiği zaman Allah’ın izni ile bunu da dosyalar halinde yazacağız inşallah)

Neyse o günlerden bu günlere geliyoruz. Üzerinden tam olarak bir yıl dahi geçmemiştir.

Şimdi Hamdi Bey bu tweeti atıyor ve Konyaspor’un eskileri ve yenileri bize bu tweeti gösteriyorlar.

Ben yine bu tweetten dahası Hint Atasözünden hiçbir şey anlamadım(!)

Yaşlandık, kafamız basmıyor işte.

Ama demek ki Konyaspor ile ilgilenenler bir şeyler kastediyorlar.

Amaaannn beni Konyaspor yönetimi kongre filan ilgilendirmiyor, Konyaspor cephesinde tek bir şey ilgilendiriyor o da bugünkü Fener maçı ne olur?

Yine birilerinin Fenerbahçe’ye gittiği hatta üç yıllık anlaştığı iddia edilen Aykut Hoca; kötü Fenerbahçe’yi Şükrü Saraçoğlu’nun çimlerine gömer mi?

Ben yatıp kalkıp Atiker Konyaspor’umuzun bu akşamki maçını düşünüyorum. Gerisi zaten hep yalan dolan, kurmaca kısa metrajlı film. Birileri oynar biz de saf salak seyrederiz.

MEDAŞ’A TEŞEKKÜRLER

Neyse bu Konyaspor işlerine fazla burnumuzu sokmayalım. Sürterler vallahi sürterler. Kimin sürttüğünü de üç ay sonra anlarız. Anlarız ama iş işten geçmiş olur.

Dönelim hayırlı bir işe. Yanılmıyorsak geçtiğimiz haftalarda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Hava Kuvvetleri Komutanlığının gözdesi 3. Ana Jet Üssünün kahraman pilotlarının özellikle inişlerinde güney cephesindeki elektrik direklerinin sıkıntılı oluşturduğunu dile getirmiştik.

Bu yazımıza her zaman olduğu gibi duyarlılık gösteren MEDAŞ yöneticileri ve çalışanları konunun üzerine hassasiyetle gitmişler. Üs’te ilgili komutanlarla görüşülmüş, teknik çalışma yapılmış ve elektrik direklerinin tehlike olma konusu hepten ortadan kaldırılmış.

Teşekkürler MEDAŞ.

MEDAŞ demişken önümüzdeki notlarda var Sille Erenköy bölgesinde son üç haftadır özellikle sabah saatlerinde elektrik en az 20 defa gidip gidip geliyormuş. Mahalle sakinleri bizi arayıp evlerindeki cihazlarının yanmasından duydukları endişeyi bize aktardılar.

  1. bu vesile ile MEDAŞ yetkililerine ricamızı iletelim istedik.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kefen günahları gizlemezmiş

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Birbirimizi sadece dinlediğimiz zaman değil anladığımız ya da anlayabildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR