Tuğba Kolak Özkan

Tuğba Kolak Özkan

Biz sevgiyiz, biz umuduz…

Biz sevgiyiz, biz umuduz…

Biz anneyiz, biz çalışanız, biz ev hanımıyız, eşiz biz… Bir işi yaparken aynı anda kafamızda on ayrı işin planını yapabileniz. Çocukları, eşi, yuvası, değerleri uğruna kendinden geçeniz. Biz durursak hayat durur diye durmadan koşturanız. Hayatın her anında, her yerindeyiz. Aslında dünyanın tam merkezindeyiz ama bundan bihaberiz.

Biz sevgiyiz.

Çocuklarımızı, eşimizi, annemizi, babamızı, yakınımızdaki tüm insanları değerli hissettireniz. Bir çiçeği, bir ağacı, bir bitkiyi sevgiyle büyüteniz. Sokaktaki kediye, köpeğe, pencereye konan kuşa yiyecek verip sevgiyle kucaklayanız. Çevresindeki cansız varlıklara bile sevgisiyle dokunup sıcaklık vereniz.

Biz umuduz.

Dara düşen sevdiklerimize destek olan omuzuz. Mutsuz gelen çocuğumuzun yüzüne kondurduğumuz gülümsemeyiz. Karanlığın dibinde olsak bile gelecek güzel günlerin ışığıyız.

Hayatın yüklerinden boğulan sevdiklerimizin nefesiyiz.

Biz sadece bir kişi değiliz. Bir ömre ömürler sığdıranız. Kendi yaşamasa da sevdiklerinin yaşadığı mutluluklarla mutlu olanız. Kalbinin kırıklarını her daim süpüren, tertemiz sağlam bir kalple hayata sarılanız.

LÜTFEN DEĞERİNİZİN FARKINA VARIN.

BÜTÜN KADINLAR, İYİ Kİ VARSINIZ!

SADECE BUGÜN DEĞİL, HER GÜN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Tuğba Kolak Özkan Arşivi
SON YAZILAR