Uğur Özteke

Uğur Özteke

Bu fotoğrafı Fenomen yapanlara!

Bu fotoğrafı Fenomen yapanlara!

1555283_10152378163803650_940364646028442076_n.jpg

Şu fotoğrafı kullanıp kullanmamak adına cumartesi gününden bu yana düşünüyorum. Ve bugün görüyorum ki o müthiş mitingin yapıldığı saatlerde bile sosyal medyada bu fotoğraf dolaşıyordu, dolaştığı gibi de konuşuluyordu.

Böyle giderse daha çok konuşulacağa da benzer.

Şimdi sadece mitinge bakıp “teşkilatlar bu seçime çok iyi hazırlandı” dersek buna kargalar değil, partililer bile güler. Çünkü bizzat partililer bizi ikaz edip “Falanca ilde şu duvar giydirmelerini yapmışlar, şu ilde her yerde Erdoğan bizimkiler yatıyor”… diye şikayetlerini dile getiriyorlardı.

Bana göre teşkilatlar son hafta uyandı. İyiye iyi kötüye kötü, kimse alınmasın gocunmasın. Dün sabah Mehmet Beğen İlkokulu’nda oy kullanmaya gittim. Saat 8’e birkaç dakika vardı. Oğlumla oyumu kullanıp simitlerimizi alıp arabaya bindiğimiz zaman saat 8.14 idi. Ve girişimizde “Hoş geldiniz” diyenden tutun da sarılıp öpen de, hal hatır soran da, illa çay içelim diye ısrarcı olanlar da hep AK Parti Meram ilçe teşkilatının üyeleri idi. Allah için Ali Büyükelliiki abiye huzurlarınızda teşekkür ederim.

Tekrar söylüyorum. Bu fotoğrafın vebali birilerine, hesabını da sormak yöneticilerimize. Muhalefet bu fotoğrafı kullandı. Çok da güzel kullandı. Tabii kullanır. Kullanacak da. Siz bunu asarken görmezseniz birileri böyle gözünüze sokar işte.

Bu satırları biz seçim sonuçları tamamlanmadan yani oylar sandığa atılırken yazıyoruz. Ama kim nederse desin Konya’nın yine tarihi bir rekor kıracağına inanıyorum. Bu başarıda yüzde 99 değil, yüzde 100 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen teveccühtür.

PASOLİG’DE BÜYÜK SORUN VAR

Cumartesi günü bir iş adamımız aradı. Dahası bir iş görüşmesi sırasında ısrarla rehberimde olmayan bir numara arıyordu. Görüşmeden çıktım o tanımadığım numaraya dönüş yaptım. Karşıdaki numara kendisini tanıttı. Bir iş adamı idi. Bu işadamımızın 10-15 gün önce yurt dışındaki çok başarılı bir görüşmesini haber yapmıştık. Hatta bazı gazetelerde aynı haberi yapmıştı. İşte bu iş adamımız dokunsa ağlanacak durumdaydı.

Derdi Passolig idi.

Passolig almak için gittiği zaman işlemin tek gişeden yapılması. (Bu konuyu gazetemizde mübarek Ramazan ayında bile fotoğraflı değerlendirdik). İşlemlerin çok geç sürmesi. Nüfus cüzdanı fotokopisinin bile renkli olması…. Gibi mazeretleri anlatıyordu.

Sonuçta iş adamı haklı mı idi. Gelen şikayetlerden bu ismin bir defa değil, bin kat haklı olduğu idi. Hepsini tek tek dinledim. Not aldım. Ama son cümle ile yıkıldım “Uğur Bey hayatta ticaretten sonra tek aldığım dünyam Konyaspor. Ama bir aydır kendime ve oğluma bir bilet alamadım. Bundan sonra da almayacağım. Maça da gitmeyeceğim. Bizim yöneticilerimiz bu kafada gitsinler. Bunlar 40 bin kişiyi değil 10 bin kişiyi bile dolduramazlar” diyordu.

Son bir kez daha buradan yöneticilerimize bu konuya bir kez daha hassasiyet göstermeleri konusunda ricalarımızı iletelim.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İçimizi acıtanları Allah’a söylesek kıyamıyoruz, söylemesek acıyan yok.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Alış veriş esnasında gözümüzü hırs kaplamadığı zaman ADAM oluruz.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR