Seda Erciş

Seda Erciş

Bu hafta böyle…

Bu hafta böyle…

Ülkemiz, artan terör olayları nedeniyle oldukça zor ve kötü günler geçiriyor. Yapılan hain, alçak saldırılarda onlarca kişi hayatını kaybetti. İlk olarak Ankara’nın göbeği Kızılay meydanı ve ardından İstanbul’un göbeği İstiklal Caddesi… Sıradaki yer neresi peki?

Yine doğuda neredeyse her gün şehit haberleri geliyor. Böylesine zor bir hafta geçirirken futbol konuşmak, yazmak zor geliyor. Türk milleti olarak bu zor günleri de atlatacağız inşallah. Yine söylediğimiz gibi teröre alışmayacağız. Bu konuda birliktelik ve tek yürek olmak en önemlisi.

Pazar günü oynanan Torku Konyaspor-Başakşehir karşılaşmasında da taraftarlar yine her zamanki gibi müthişti. Bahsettiğimiz birlikteliği, takımlar ve yeşil-beyazlı taraftarlar Türkiye’ye güzel bir şekilde gösterdiler. Umarım kötü günleri biran önce geride bırakıp, futbol konuşmaya başlarız. Çünkü benim heyecanım kalmadı. Keyifle maç izleyip, yorumlamaya.

Kısa bir değerlendirme yapacak olursam, Başakşehir karşılaşmasının hakkı 1 puandı. Belki 89. dakikaya kadar önde götürdük ve galibiyete yakın olan taraftık fakat, Başakşehir gibi iyi bir takıma karşı gole engel olamadık. Kaybedilen bir şey yok. Konyaspor, Avrupa için gün sayıyor diyebiliriz. Haftalar ilerledikçe, sona doğru yaklaşıldıkça hedefler de adım adım büyüyor. Konyaspor, emeğinin karşılığını almaya çok ama çok yaklaştı.

DERBİNİN ERTELENMESİ

Türk futbol tarihinde bir ilki yine pazar günü yaşadık. İlk defa bir derbi terör tehdidi nedeniyle ertelendi. Kritik maça saatler kala İstanbul Valiliği, ciddi bir istihbaratın değerlendirmesine bağlı olarak derbi maçının ertelendiğini açıkladı. Yazımın başında sorduğum soryuyu tekrardan sorarak yazımı tamamlamak istiyorum. Sıradaki yer neresi peki?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR