Muzaffer Kırmacı

Muzaffer Kırmacı

BU SÖZLERİ AK PARTİLİ SÖYLESEYDİ !

BU SÖZLERİ AK PARTİLİ SÖYLESEYDİ !

Hüsnü Bozkurt. CHP Konya milletvekili.

Konyalılar iyi tanırlar. En azından adını duymuşlardır. SSK Hastanesi Başhekimliğinden iyi bir üne sahiptir. Siyasi kimliği ne olursa olsun, yiğidi öldür, hakkını yeme.

Hüsnü Bey milletvekili olunca bir şeyler olmuş. İçine cin kaçmış sanki. En son yaptığı o talihsiz konuşma onu tanıyanları şaşkına çevirdi. Aslında özü böyleydi de biz mi görememiştik? Yoksa Hüsnü Bey gaza mı gelmiş?

Her ne olursa olsun böyle bir konuşma tam da kırmızı kartlık bir fauldür. Ceza alanı içindeki 10 kusurlu hareketin bir kaçını birden yapmıştır. Bu şekilde AK Partili bir vekil konuşsaydı malum medyanın yırtılmadık yeri kalmazdı. Ama bu konuda hiçbir yorum yapılmıyor.

  1. zaman diliminde Deniz Baykal da benzer açıklamalarda bulunmuş. Hüsnü Bey, “Diyelim ki evet çıktı. Kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun’dan başlarız Amasya’ya gideriz, Ankara’ya geliriz. Buradan İnönü’ye, Sakarya’ya, Dumlupınar’a… Ulan sizi İzmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz” diyor.

Baykal biraz daha insaflı (!) “Halk oylamasında hayır çıkarsa, İzmir’de düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz!”

Bu kadar hınç hayra alamet değil.

Sizin demokratlığınız bu mu? Siz halkın kararlarına böyle mi saygı gösteriyorsunuz? Sandıktan istediğiniz sonuç çıkmayınca tehdit etmeyi içinize nasıl sindirebiliyorsunuz?

Unutmadan Hüsnü Bey bir de “Ülkenin gerçek sahibi biziz” diyordu.

CHP, bu hastalıklı ruh halinden kurtulmalı bir an önce. Bu payeyi kimden almışlar? Kendilerine kim fısıldadı bu işin böyle olduğunu? Bu fetvayı verenin ehil olduğu belli mi?

CHP gerilimden besleniyor belli ki. Ağız birliği etmişçesine koro halinde ülkeyi gerdiklerine bakılırsa, referandumdan umduklarını bulamayacakları kesin. Bu gidiş gidiş değildir. Keskin sirkenin zararı küpünedir.

Son olarak Mevlana’dan bir uyarı:

“Kula bela gelmez hâk yazmayınca!

Hâk bela yazmaz kul azmayınca…!”

Hâlâ mı anlamadınız?

O halde umutsuz vaka.

Hastayı eve götürün. Perhiz yok. İstediği her şeyi yiyebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Muzaffer Kırmacı Arşivi
SON YAZILAR