Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

BULDUK MAHALLESİNDE BİR GARİP BELEDİYE HİZMET BİNASI

BULDUK MAHALLESİNDE BİR GARİP BELEDİYE HİZMET BİNASI

 Günümüzde Büyükşehir Belediyelerinin hizmet alanları çok genişledi; Konya Büyükşehir Belediyesi artık ilçelerde de hizmet vermekte. Cihanbeyli ilçemizin Bulduk Mahallesi’nde belediyelik günlerinden kalan binaya Konya Büyükşehir Belediyemiz hizmet binası tabelası asmış ve binayı devralmış.

 

3-117.jpg

Binanın bahçesine Büyükşehir Belediyesi  “İtfaiye” yazılı araç bırakılmış. Bulduk Belediyesi günlerinden kalan bahçedeki çöp kovaları delinmiş; banklar kırılmış. Aslında Büyükşehir Belediyesi’nin bu alana küçücük bir dokunuşu bu alanın park olarak kullanılmasını mümkün kılacak ve bence çok iyi olacak. Binayı garip hale getiren konu başka.

Ben işim gereği Bulduk mahallesine temmuz ve ağustos aylarında iki kez geldim. Garipliğe de burada çalışmam esnasında tanık oldum. Kapısında “Büyükşehir Belediyesi Cihanbeyli İlçesi Bulduk Hizmet Binası” yazan bina fiili durumda bölgenin enerji nakil hattı ihalesini kazanan ve halen elektrik direkleri dikim işini yapmakta olan Ankaralı şirketin sosyal tesisi gibi; işçilerin yatakhanesi, yemekhanesi burası; bina adeta şirketin şantiye binası olarak kullanılmakta.

       Hizmet verenlere destek olmak güzel de ben kamu binası niteliğindeki birimin özel şirket elemanlarınca kullanımını gene de statüye uygun bulmadım. Durumu Büyükşehir Belediye yetkililerimizin nazarı dikkatine saygı ile sunuyorum.

      1-152.jpg2-137.jpg4-085.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR