Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

ÇABA NE KADAR BÜYÜKSE ZAFER DE O KADAR BÜYÜKTÜR

ÇABA NE KADAR BÜYÜKSE ZAFER DE O KADAR BÜYÜKTÜR

Osmanlıspor ile yapacağımız maç öncesi yaşanan bilet krizi şöyle bir dursun, bilet fiyatları da öbür tarafta dursun bunlar böylesi bir maçta tartışılacak en son şeyler sezonu hayırlısı ile düşmeden bitirelim de çok yazacağımız çizeceğimiz şeyler olacaktır.

Osmanlıspor ile yapacağımız maçı kaybetmemiz durumunda birçok şeyi kaybetmiş olacakken, kazanmamız durumunda ise kredi kazanacağımız gerçeği ile başlayalım yazımıza. Osmanlı karşısındaki mutlak hedef önce beraberliği cebe koyup olursa 3 puan için savaşmak olacaktı ki bence de olması gereken hamleydi. Onun için bardağın dolu tarafından bakıp bu maçı neden kazanamadık diye bakmak yerine gol yemedik kaybetmedik şeklinde bakmak gerekir diye düşünüyorum. Bu sezon sakatlıklar ve cezalardan çok yıprandı ekibimiz. O kadar çok şey oldu ki üst üste hepimizde yapılan her işte kasıt arar olduk. Fakat bazı hamlelerde yok artık denilen cinsten oluyor. Bizi bu denli düşünmeye itiyor. Osmanlı maçının devre arası Konya’dan gelen bir grup var otobüsün geç geldiğini belirterek elektronik biletleri passo kartlarına tanımlı stada girmek istiyorlar fakat buna müsaade edilmiyor. Öte yandan polislerden biri köpeği bir gence saldırtıyor. Orada bir arbede yaşanıyor sonra yine başka bir taraftar kendini siper edip genci çıkartıyor oradan. Daha sonra atlı polisler giriyor devreye dışarıya doğru sekiz on kişilik grup püskürtülüyor. Videoyu çeken genç 60 lira verdiği maça neden giremediklerini ve neden köpekle saldırdıklarını soruyor. İşte burada nefret ve duyguları profesyonel işe karıştırmanın zararını çekiyor genç kardeşimiz. Çünkü polis diyor ki yukarıdan tribünden küfür ediyorlar. Ben yanlış anlama umuduyla defalarca izledim videoyu bu tarz yaklaşımlar maalesef işini dört dörtlük yapan emniyet mensubu kardeşlerimizi ağabeylerimizi ablalarımızı da lekeliyor. Maalesef her hangi bir açıklama gelmedi. Bu yapılan hareket İstanbul takımlarından birinin başına gelse sanırım yer yerinden oynardı. Maça dönecek olursak ilk yarı oyunu tutan ikinci yarı öne geçebilecek pozisyonlar olmasına karşı son vuruşlarda başarılı olamayan bir Konyaspor vardı. Önümüzdeki hafta biz Sivas'ı ağırlarken rakiplerimiz ise zirveye etki edecek maçlar oynayacak kazanmamız durumunda çok şeyler değişecek. Ligin dibi cadı kazanı gibi neler olacak bekleyip göreceğiz ancak Sivas maçında tribünlere akın etmemiz gerekir. Bu takım küme düşmeyecek!

 

Sonuç olarak;  Zor günler geçirsek de her kışın ardı bahardır. Direneceğiz. Yatabare'nin de artık yavaştan süre alması gerektiğini düşünenlerdenim.

Maçın sözü; Çaba ne kadar büyük olursa zafer de o kadar büyük olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR