Mustafa Kömürcü

Mustafa Kömürcü

Fıtık etmeyin!

Fıtık etmeyin!

Birkaç haftadır yazı yazamadım çeşitli sebeplerden ötürü öncelikle tüm okurlarımızdan özür dilerim.

Sosyal medyayı kullanmayanımız artık neredeyse yok gibi. Herkesin elinde bir akıllı telefon, facebook, twitter, instagram derken yalan dünyada cirit atıyor. İnsanlar artık bir kafeye oturduğunda birbirinin yüzüne maalesef telefonlarından bakıyor.

Kimse inkar etmesin hepimiz boyun fıtığı olacağız bu gidişle…

İçimdeki bu telefon düşkünlüğüne olan sitemlerimi de ifade ettiğime göre konumuza gelelim.

Ben sosyal medyayı en çok twitter aracılığıyla takip ederim. Yeni olarak da facebook hesabı açtım tamamen siz değerli okurlarımızın bizlere daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla.

Çünkü insanlara sosyal medyayı kullanıp kullanmadıklarını sorunca direk akıllara facebook geliyor. Hatta işverenler bile eleman alımlarında önce bir facebook hesabından işe talip olan arkadaşın hesabını inceleyip ona göre işe alıp almamaya karar veriyorlar. Yani artık facebook bir kriter olmuş durumda.

Sizlere Twitter’da dikkatimi çeken bir hususu paylaşmak istiyorum. @kbbdestek diye bir hesap var. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soruları cevaplıyorlar. Dilleri ise oldukça alaylı ve seviyesiz.

Büyükşehir’den yetkililerle görüşüp bir alakaları olup olmadığını sordum. Bu hesap ile ilgili kendilerine de yoğun şikayetler geldiğini söylediler. Onlarda bu durumdan sıkılmış durumdalar.

Konya’da son 2-3 aydır sahte hesap açmak moda olmuş durumda. Gonyalıca yazanlar, enteresan mahlaslarla hesap açanlar yoğunlukta. Yanlış anlaşılmasın kimsenin hesabıyla bir alıp veremediğim yok ancak sahte bir hesap açıp bunu alaycı ve tatsız bir üslupla, kim olduğunu gizleyerek insanlarla dalga geçilmesini tasvip etmiyorum.

 

foto-1.png

 

 

Bu hesapla ilgili bir de savım olacak.

Pazartesi günü Başkan Tahir Akyürek basın mensuplarına yeni stadı tanıtmış ve bir toplantı düzenlemişti. Bu toplantı esnasında bahse konu olan hesap tarafından da Başkan Akyürek’in bir fotoğrafı çekilmiş. Hal böyle olunca diyorum ki ya kendi sektörümüzden birisi ya da Büyükşehir’in içinden, Başkan’ın dahi haberi olmadan bir belediye çalışanı, vatandaşla dalga geçme yetkisini kendine görev edinmiş gibi…

 

foto-2-014.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Kömürcü Arşivi
SON YAZILAR