Uğur Özteke

Uğur Özteke

HAİNLİK, SADECE PKK’LI YA DA FETÖ’CÜ OLMAKLA MI OLUR?

HAİNLİK, SADECE PKK’LI YA DA FETÖ’CÜ OLMAKLA MI OLUR?

Bugün hafta sonu fazla derin konulara girmemeye kararlıyız. Onun için bugünkü yazımıza önce yumuşak konularla başlayalım.

HAYVAN SEVGİSİ TAKDİR GÖRÜYOR

Biz yazsak eleştirilmedik yerimiz kalmıyor. Ama kimse kusura bakmayacak 10 yıldır Uğur Başkanı destekleyen ve yaptığı güzel şeylerde hep yanında olan yerel bir gazeteci olarak başkanın hayvan sevgisini hep takdir etmişimdir.

Demek ki bu sevgi küçük çaplı bir sevgi değilmiş.

Karatay Bölgesinden, bölgenin en büyük parklarından Karaaslan Hadimi Parkından istifade eden bir dostumuz bakın bu fotoğrafları bize gönderirken şöyle küçük de bir not düşüyordu;

foto-1-668.jpg

foto-2-553.jpg

“Karaaslan Hadimi Park’tan çektiğim bu görüntülerden çok memnun kaldım bir hayvan dostu olarak… Sizin de köpekleriniz olduğu için durumu sizinle paylaşmak istedim Uğur abi. Uğur İbrahim Başkan’ın şahsında Hadimi Park personeline de teşekkür ederiz.”..

………….

Evet ben de köpekleri, kedileri, tavukları, horozu, kaplumbağaları olan bir hayvansever olarak Uğur Başkanın ve diğer merkez ilçe Belediye Başkanlarının ağzı olup konuşamayan zaman zaman insanlardan daha vefalı faydalı bu canlılara sahip çıkmalarından dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  

FOTOĞRAFTAKİ AYRINTIYA DİKKAT

Evet, Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta sonu şehrimize yaptığı ziyaret ile ilgili önümüzde yazmamız gereken hâlâ pek çok not var. Bugünlük izninizle güzel bir detay ile devam edelim.

foto-3-389.jpg

Bu fotoğraf karesi Valilik sitesinden.

Sayın Cumhurbaşkanımız Konya programını tamamlamış akşam saatlerinde Ankara’ya gitmek üzere havaalanına geliyor. Vali Cüneyit Orhan Toprak Bey de Cumhurbaşkanımızı Ankara’ya uğurluyor. Cumhurbaşkanının makam aracının arka sağ koltuktaki televizyon açık ve orada da o anlarda devam etmekte olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı oynanıyor.

Malum Sayın Cumhurbaşkanımız koyu Fenerbahçelidir, fırsat buldukça da maçları takip ettiğini biliyoruz. İşte bunun en güzel örneği. Reis Konya’nın yorgunluğunu geçen haftanın derbi maçını izleyerek atıyor.

BUNUN ADI HAİNLİK

DEĞİL İSE NEDİR?

Aşağıdaki üç fotoğraf karesini dün bir okurumuz bindiği belediyle otobüsünden attı.

foto-4-256.jpgfoto-5-165.jpgfoto-6-113.jpg

Oturduğu yepyeni koltuklara yazı yazmadık yerleri bırakmayan şerefsizler (Şerefsizler diyorum yazı karakterlerinden bir kişi olmadığı belli) her türlü yazıyı yazıp devletin belediyenin malına zarar vermekle kalmamışlar bir de üstüne üstelik çakmakla yakmışlar.

Evet, evet resmen yakmışlar.

Hani PKK araç yakar, greyder yakar yaaa.

Bu alçaklar da yepyeni otobüsün koltuklarını, korumalıklarını, tutacaklarını yakıyorlar.

Tam da bu noktada benim canımı daha da sıkan olay bu kanı bozuklar koltuğu bu kadar yani karşı taraf görününceye kadar yakan otobüste hiç mi Allah’tan korkan, kuldan utanan vatanını milletini devletini seven bir tek kişi yoktu?  

Beyler bu hainlik öyle sıradan basit bir olay değildir.

40 kişilik otobüste bunu yapan o…. çocuğu yarın eline fırsat geçse otobüsü de yakar.

Ne olursunuz sağınıza solunuza karşı biraz duyarlı olun ve de olalım.

Küçük önemsiz gibi görünen konular başımıza büyük işler açabilir.

…………

İyi tatiller.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Trafik ışıklarının olmadığı yaya geçitlerinde yayalar araç sürücüleri kendilerine yol verip beklerken kendileri de hala yanındakilerle şakalaşmayarak karşıdan karşıya geçmek için seri adımlar attıkları zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR