Meral Arslan

Meral Arslan

HAYALLER VE HAYATLAR

HAYALLER VE HAYATLAR

Çok hayaller kurduk bu maç özelinde. Hem devreyi galibiyetle kapatıp moral bulacak, hem liderle aramızdaki puan farkını azaltarak üst sıralara tutunma adına önemli bir adım atmış olacaktık. Ayrıca ilk devre rekorumuzu da kırmış olacaktık. Olmadı.

Dışsal diyebileceğimiz faktörleri (hakem, sakatlıklar) bir kenara bırakarak sahadaki durumumuza bakacak olursak, gerçekten hiç de ummadığım bir şekilde, çok da iyi bir performans sergileyemedik. Sağlam savunma kurgusuyla tanınan Konyaspor’umuz düşme hattındaki rakibi karşısında pek bir varlık gösteremedi. Yakalanan pozisyonları da değerlendiremedik. Tatsız tuzsuz bir maç sonrasında, Serkan’ın da performansı sayesinde, beraberliğe razı olduk.

Müsabakalarda, takım kalitesi dışında skora etki eden başka faktörler de bulunuyor. Bunların en başında takımların kazanma arzusu oluyor. Rakibimiz de lige tutunma adına çok elinden geleni yaptı. Devreyi düşme hattının üzerinde tamamlama istekleri sonucu belirledi.

Devre arasının gelmesi takımımız için ilaç gibi oldu desek yanlış olmaz. Bu süre zarfında, hem takımda sakatlığı olan futbolcuların durumunun düzeleceğini, hem de takımın form durumu iyileşeceğini umut ediyorum. Bu arada takımdan ayrılacak ya da gelecek oyuncuların olup olmayacağını da merakla izleyeceğiz. Ancak, her halükarda ikinci yarı daha iyi bir takım izleyeceğimizden şüphem yok.

Hayallerimiz büyük peki gerçek hayatta neredeyiz? Kötü bir yerde değiliz kesinlikle. Aslında bu konuda ne çok karamsar ne de çok iyimser olmamak lazım. Konyaspor üst sıralarda ligi tamamlamayı hak ediyor ve bunu gerçekleştirebilecek güce de sahip. Ancak başarı sürdürülebilirlik ister. Üst sıralarda ligi tamamlamak değil, oraya tutunmak önemlidir. Bir sene Avrupa’ya gidip bir sene kümeye oynayarak devam edemeyiz, etmemeliyiz. Başarıyı sürdürmenin en önemli koşulunun finansal istikrarı sağlamak olduğunu da asla unutmayalım.

Başarıyı daim kılmanın en önemli yolu uzun vadeli planlar yapmak ve bu planı gerçekleştirebilmek için adım adım yol almaktır. Bu konuda teknik heyetin güvenilirliği konusunda hiç şüphe yok. Bunun yanında, yönetimin faaliyetleri de gelecek adına umut verici.

Hayallerimizin geçici bir heves olarak kalmaması dileğiyle. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Meral Arslan Arşivi
SON YAZILAR