İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sol kanada transfer şart

Sol kanada transfer şart

Karşılaşma öncesi iki takımın da hedefinde 3 puan vardı. Akhisarspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isterken Konyaspor ise üst sıralardan kopmamak için ilk yarının son maçını fırsat olarak görüyorlardı. Konyaspor’da özelikle savunma hattında sakatlıklar ve cezalı oyuncuların olmasından dolayı önemli eksikliklerimiz bulunmaktaydı. İlk dakikalar çok hızlı başlayan Konyaspor’du. Fakat oyuncularımız 7.dakikadan sonra ne olduysa futbolcular maç bitse de tatilimize bir başlasak der gibiydi.

Konyaspor mücadelenin başında iyi pozisyonlar buldu. Ancak Ömer Ali’nin topu kaleye cılız bir vuruşundan Akhisar defansı son anda çizgi üzerinden topu çıkardı. Bir de Traore’nin kafa vuruşu üstten az bir farkla dışarı gitmişti. Bundan başkada herhangi bir atağımız bulunmuyordu. Özellikle ikinci yarı başladığında kendi sahasına hapsolmuş bir Konyaspor vardı sahada. Üst üste tehlikeli akınlar verdik. Ne var ki Serkan yine günündeydi. Konyaspor’un 1 puan almasının en büyük etkeni de kalecimiz oldu. Tabii ki defansın ara ara yapmış olduğu hatalar telefi edilecek hatalar değildi.

Yine de deplasmandan 1 puan almak kötünün iyisidir. Özellikle de savunmada bu kadar çok eksiğimiz varken. Uğur sakat, Selim sakat, Diagne cezalı; sol bek ise tamamen çökmüş durumda. Hem Ferhat hem de Opanasenko sakat. Durum böyle olunca kadro açısından büyük bir zafiyetle maça çıkan Konyaspor maçın başında atsa farklı kazanabileceği, Serkan inanılmaz işler yapmasa yenilebileceği bir maçı beraberlikle tamamladı.

Süper Lig bu sene oldukça çekişmeli geçiyor. Takımlar arasındaki puan farkı oldukça az. Ligin ikinci yarısı çok şeye gebe olacak. Büyük sürprizler ve belki de son yıllarda hiç olmadığı kadar çekişmeli geçecek bir ikinci devre. Konyaspor daha sağlam adımlarla üst sıralarda kendisine yer bulacaktır. Ancak iyi bir devre arası kamp dönemi geçirmek çok önemli. Çünkü sezon bayı kampının fizik kondisyon yüklemesi adına yetersiz kaldığı bugün takımın revire dönmesinden belli.

En önemlisi de takıma mutlaka bir sol bek şart. Hatta sol açık için de şartlar zorlanmalı ve geleceği yatırım amaçlı da olsa iyi bir yabancı genç bulunmalı.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR