Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kazanç mı kayıp mı..?!!

Kazanç mı kayıp mı..?!!

İstanbulspor deplasmanında hocasız, futbolsuz, pozisyonsuz kaldı Konyaspor, hatta genç kaleci Deniz birçok kurtarışa imza attı. İstanbulspor'un 2 topu direkten döndü. Cikalleshi attı topuğu önde diye golü iptal edildi..

1 puan mı kazanıldı 2 puan mı kaybedildi sorularıyla beraber maç 0-0 bitti..

Konyaspor İstanbulspor mücadelesine Hakan Keleş'in ayrılması nedeniyle Gençlik Gelişim Sorumlusu Hakan Ünal tarafından hazırlandı. Hakan hoca cezalı Adil'in yokluğunda defansta ilk kez forma şansı bulan Metehan ile başladı. Orta sahada da sürpriz yaparak Cicaldau'yu kulübeye çekti Nzonzi'yi 11'e aldı, ayrıca ileride de geçen maçta şans bulan Emrehan kadroda yoktu, kadro dışı bırakılan sonra ilginç bir şekilde affedilen Sokol Cikalleshi forma giydi..

Son sıradaki rakibi karşısında belki kağıt üstünde favori Konyaspor görünüyordu ancak son haftalarda yaşananlar ve son 7 gollü ağır hezimet sonrası hoca da gidince ve tüm bunlara kadro eksikliği de eklenince işler hiç de kolay değildi doğal olarak..

Bunca olumsuzluğu tek bertaraf edecek olan Konyaspor'un deplasmandan galibiyetle dönmesiydi ancak gol için baskı lazımdı ama yoktu, yarı sahandan doğru dürüst çıkmak lazımdı yoktu, organize atak lazımdı o da yoktu bolca pas hatası vardı dahası 26'da ilk tehlikeyi yaşatan da evsahibi oluyordu topları çataldan geri geldi, 33'te ve 44'te de deniz müthiş iki kurtarışa imza attı..!

Ayakta kalan tek isim genç kaleci Deniz oldu ilk yarıda 0-0 soyunma odasına gidilmesini sağladı, tek bir pozisyon bulamadan tamamladı ilk yarıyı Konyaspor..

Mücadelenin 2. yarısında İstanbulspor direkten dönen topu Muammer ağlara gönderdi ancak VAR pozisyonu ofsayt olarak belirledi gol geçersiz sayıldı..

Gol beklenen Konyaspor ne yazık ki etkili atak geliştirmekten ceza sahasında pozisyon üretebilmekten çok uzaktı..

62'de Oğulcan rakibine adeta asist yapacaktı neyse ki yine Deniz kurtardı golü..

Bu dakikaya kadar başladığı kadro ile devam etmesini gerçekten anlamakta güçlük çektik Hakan Ünal'ın oysa Cicaldau ve Muriç etkili olabilirlerdi.

Ve nihayet değişiklik 67'de geldi ama Moreno çıkması ilginçti Oğulcan da çıktı yerlerine Yasir ve Cicaldau alındı..

Konyaspor son 5 karşılaşmasından bir beraberlik 4 mağlubiyet alan İstanbulspor karşısında pozisyon üretemedi. 75'de sahneye bir kez daha Deniz çıktı ayakları ile kurtardı golü Metehan uzaklaştırdı yani gol beklenirken kaçıncı kez kalecisi kurtarıyordu..!!

78'de sahneye Cikalleshi çıktı affedenleri de Konyaspor'u da güldürdü ilk kez topla buluştu şutunu çekti topu ağlara gönderdi..

Ve sonrasında santra bile yapılmadan oyundan alındı, Oliveira girdi, biz bunu anlamakta güçlük çekerken gol yeni sistemi kullanmaya başlayan VAR'dan döndü, topuk önde diye karar ofsayttı..!

Golsüz devam eden müsabakada son dakikalarda da hamle beklendi ancak ilk kez kulübede yeralan Ali Çamdalı mı yoksa emanetçi Hakan Ünal mı karar veremedi bilmiyorum ama beklenen hamle bir türlü zamanında yapılmadı..!!

5 dakika uzayan maçta bitime 1 dakika kala Prip ile Ahmet Oğuz çıktı çok ilginçti Cebrail ve Mehmet Ali Büyüksayar girdi adeta dalga geçercesine..!

Ne desek boş bu saatten sonra kazanılan 1 puan mı yoksa kaybedilen 2 puan mı var şimdi..?

Bakalım yeni hoca yeni transferler neler kazandıracak hepbirlikte göreceğiz..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR