Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor ateşle oynuyor

Konyaspor ateşle oynuyor

Konyaspor evindeki Sivasspor mücadelesinden 1-0 mağlup ayrılarak adeta ateşle oynamaya başladı.
Sivasspor ile oynadığı son 10 maçtan sadece birini kazanabilen Konyaspor istatistiği maç öncesi en çok dikkat çeken detaylardan birisiydi hatta Sivasspor Konya'da oynadığı son 5 maçı da kaybetmemişti ve istatistiğe bir ilave daha yaptı..!
Son derece tempolu başlayan mücadelede her iki takım da birbirini bozmaya çalıştığı için ilk dakikalar sonrasında oyuna ağırlığını koyarak son derece hızlı oynayan Sivasspor adeta göstere göstere orta sahayı geçip girdiği ceza sahasında gol atarak skoru 1-0'a getirdi N'Jie ile 15. dakikada..
Golden sonra Konyaspor'un hemen reaksiyon göstermesini bekledik ne var ki Sivasspor özellikle orta sahayı çok hızlı geçtiği, Konyaspor'un ise Sivasspor'un bu hızına yetişemediği anlara şahit olduk.
26'da Cikalleshi çok hızlı girdiği ceza sahasında sert vurdu ancak direkten dışarı çıktı.. Konyaspor'un bir türlü istediklerini sahaya yansıtamadığı hatta çok sık top kayıpları yaptığı ilk yarının son anlarında dönen topları dahi alamayan bir takım vardı sahada ve Sivasspor'un hızlı temposuna ayak uydurmakta çok zorlandığı ilk yarıda soyunma odasına 1-0 mağlup girdi Konyaspor..
Teknik Direktör Hakan Keleş zorlu müsabakanın 2. yarısına Ahmet Oğuz ve Muriç'i çıkarıp Uğurcan ve Prip'i sahaya sürerek başladı, bloklar arasındaki inanılmaz kopukluğu ve yavaşlığı da sistem değişikliği ile gidermeye çalıştı..!
Bir türlü tempoyu yükseltemeyen takımda 64'te Oğulcan da yerini Nzonzi'ye bıraktı.
Taraftarın devreye girdiği son dakikalarda yüklenmeye başlayan Konyaspor'da Cikalleshi ve Soner de oyundan alındı yerlerine de Oliveira ve Cebrahil dahil oldu ama özellikle orta sahada hakimiyeti kuramayan takımın gol atması da adeta mucizelere bağlıydı..!
7 dakika uzayan maçta beklenen mucizeyi gerçekleştiremedi Konyaspor ve sahadan 1-0 mağlup ayrılarak evinde 4. kez yenildi puan sıralamasında çok tehlikeli bir durumda buldu kendisini.
Şimdi üstüste Fenerbahçe ve Samsun deplasmanlarına çıkacak olan Konyaspor adeta ateşle oynamaya başladı...!
Mutlak 3 puan ümidi ile çıkılan maçta seyirci desteğine rağmen alınan mağlubiyet morallari alt üst etti..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR