Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Mücadele eşittir bir puan‏

Mücadele eşittir bir puan‏

Torku Konyaspor ligin 3.haftası ilk deplasman puanını Sivasspor karşısında bir puan olsa da almasını bildi. Maçın özellikle ilk yarısı, Konya ekibi  daha etkili bir görüntü çizdi. İki takım adına da Torje'nin biri direkten dönen 2 şutundan başka tehlike arz edebilecek bir pozisyon izleyemedik. Ama bu demek değildir ki tatsız tuzsuz bir maç izledik.

Sahayı son derece iyi parselleyen iki takım, aldıkları pozisyonlarla mücadele gücü ve temposu hiç düşmeyen maç izlettiler bize. İkinci yarı durum çok da farklı değildi bu kez Sivasspor daha baskılı bir oyun anlayışı ile sahadaydı. Bu dönemde Sivas takımının bir topu direkten döndü bu pozisyondan sonra oyunda gene dengeli bir maç izledik.

Bu maçta dikkat edeceğimiz konu her iki takım da maçı kazanabilirdi ama gol yiyen ya da maçı kaybeden takıma yazık oldu diyemezdik.

Her ne şekilde olursa olsun deplasmanda alınan bir puan özellikle Sivasspor gibi bir takımdan alınmış ise önemli bir puandır. Eksik oyuncuların gelmesi hamle anlamında, oyunu daha basite indirme anlamında, sonuca etki anlamında hocanın elini rahatlatıp işini kolaylaştıracaktır.

Maçtan alınacak en önemli ders ise siz bu şekilde mücadele ederseniz en kötü bir puan gelecektir. Özel oyuncularınızın özel yetenekleri ile skoru lehinize çevirebilirsiniz, tabi aynı durum karşı taraf için de geçerli.

Özellikle evinde alacağı galibiyetler ve puanlar için taraftara düşen görev stadı mümkün olduğunca doldurmaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR