Uğur Özteke

Uğur Özteke

TAHİR BAŞKAN YIKACAK, UĞUR BAŞKAN YAPACAK

TAHİR BAŞKAN YIKACAK, UĞUR BAŞKAN YAPACAK

Bugün için hakkınızı helal edin. (Haaa şunu da biliyorum “hakkını helal et”, ”ettim”. Böyle bir şey yok. Eğer yanlış ya da yalanım varsa onu direkt bildirin ya da yazın. Durduk yerde öyle milletin günahına girmeyelim. Kendi günahımız kendimize yeter.) Yine iki üç ayrı konuya değinmek istiyorum.

ZABITAYI SEVİYORUZ

Dün bir zabıta sürücüsünün yaptığı yanlışı sizlerle paylaştık. Hemen en yetkili isimden “Uğur abi, öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Kamuoyunun her davranışımızı takip edip gördüğü ve yorumladığı böyle bir ortamda daha dikkatli ve duyarlı olmaları hususunda tüm arkadaşlar ikaz edilmiştir. Bilginize. Selamlar…” notunu aldık. Bu anlayış ve hassasiyet için tüm zabıtalara zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Her kesimi temsil eden insanlar hata yapabilir. Sanki biz gazeteciler pek mi makbulüz? Ama resmi olunca bir etiket ve unvan olunca (o da sizlerin kaderi) daha çok dikkat çekiyor. Dahası göze batıyor.

Zabıta demişken geçen haftadan bu yana elimde kalan bazı fotoğrafları sizlerle paylaşalım.

foto-1-522.jpgfoto-2-438.jpgfoto-3-308.jpgfoto-4-196.jpg

Zabıta Allah için bisiklet yollarına yapılan uygunsuz parkları temizliyor ve cezai işlem uyguluyor. İşte bu karelerde zabıtanın önce bisiklet yollarına uygunsuz park etmiş araçları tespiti ardından da işlem yaptığının belgesidir.

TAHİR BAŞKAN’IN YIKTIĞI

UĞUR BAŞKAN YAPACAK(!)

Allah rızası için elinizi vicdanınıza koyun ve ister Konyalı, ister Konya’ya gelen bir yerli turist isterseniz de Dünya’nın bir ucundan Japonya’dan İran’dan nereden olursa olsun şehre gelmiş bir yabancı turist gözü ile şu yere bir bakın;

foto-5-123.jpgfoto-6-078.jpgfoto-7-048.jpg

Burası neresi?

Konya’nın son 15 yıllık planlamasında Kültür Vadisi Projesi içerisinde kalan Tarihi Alaaddin Tepesinin eteğinde, Alaaddin Cami’nin karşısında eskilerin TEKSAS PAVYON olarak bildiği binanın olduğu yer.

Kulakları çınlasın benim biricik Tahir abim gideceği gün burayı yerle bir etti.

Konyalı ve Konya’yı yöneten mübareklere göre çok iyi mükemmel bir üstüne üstelik de hayırlı bir iş yaptı çoooook da sevap aldı; “Şehrin 60 yılından bu gününe ayakta kalan açık olmasa da tabelası dahi olmasa da duran pavyonu sildi attı.” (Maşallah)

…..

Şak… Şakkkkk. Şaaaaak.

Sonraaaaa (!)

Sonrası fotoğraflarda gördüğünüz gibi.

Konya dolayısı ile Türkiye; kasım ayına yani Hazreti Pir’in haftasına giriyor bu görüntülerle.

Demişler ya “Anamı gören Kadı! Kadıyı kime şikayet edeyim?”

………….

Bugün yarın belki de yazımızdan bir iki saat sonra (Bana göre de cumartesi günü) Reis; Sayın Başkan Uğur İbrahim Altay’ı bir beş yıl için daha açıklayacak.

Şimdi bu çirkin görüntünün faturasını herkes Uğur Başkan’a kesecek.

Biz biliyoruz ki kazın ayağı hiç de öyle dışarıdan göründüğü gibi değil. Uğur Başkan’a Allah güç kuvvet ve sabır versin.

Birilerinin imtihanı ağır olur.

Şimdi Uğur Başkan Tahir Başkan’ın yıktıklarını ve bozduklarını yapmakla herhalde üç beş yıl uğraşacak.

Siz rahat olun Uğur Başkan bu ve buna benzer işleri çekirdek gibi çitler. Düzelecek inşallah sabııııır.  

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Ölüm daima gözünüzün önünde olsun, o zaman asla adi endişelere düşmezsiniz ve hiç bir şeyi fazla hırsla arzu etmezsin.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

İnsanların evlerinin ya da iş yerlerinin kapılarının giriş ve çıkışlarına araçlarımızı park edip gitmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR