Hasan Büyükkeleş

Hasan Büyükkeleş

Terziler Odası hizmeti

Terziler Odası hizmeti

KADİR İNAN

01.10.1972 tarihinde Konya’da kurulan Bağkur binası için 1983,84 senelerinde Konya esnaflarından tek tek oda olarak meslektaşlarımızdan para topladık. Bağkur Müdürü rahmetli Kadir İnan çalışkan aktif olan bir  dostumdu. Bağkur’un Konya’daki faaliyetleri Konya esnafı için takdire şayandı. Konya esnafını Bağkur’a kayıt yaptırarak, esnafın Bağkurlu olmasına  sebep olanlara şükranlarımızı  belirtmek isterim.

kadir-inan.jpg

HALİL CİN
Sayın  Halil Cin Konya Selçuk Üniversitesinde 1984-1995 senelerinde rektörlük yaptı. Odalarla irtibata geçerek üniversitenin bazı ihtiyaçları için yardım talebinde bulunuldu. Bağkur binasının tamamlanması için esnaftan para topladığımız gibi, aynı şekilde  esnafı dolaşarak para toplandı. Profesor Halil Cin odalarla daima iyi ilişkiler içerisinde olmuştur.  Konya'ya ve Selçuk Üniversitesi’ne o günkü şartlar ile destek vermiştir. Hizmeti geçenlere saygı ve sevgilerimizi sunarız.

halil-cin.jpg

EROL GÜNGÖR
Bu yazıda ismini anmadan geçemeyeceğim Erol Güngör hoca…

Kendisi  Selçuk Üniversitesine  1982  tarihinde rektör olarak atandı. Erol Güngör hocayla bir vesileyle tanıştım her cuma benim dükkana uğrar hal hatır sorar, “Hayırlı Cumalar” der giderdi. Kendisi çok beyefendi, hürmetli, naif bir insandı. Allah gani gani rahmet etsin, kabri cennet olsun. 

erol-gungor.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Büyükkeleş Arşivi

Nasip

13 Mart 2021 Cumartesi 00:02
SON YAZILAR